Mekkora ágyra cseréltétek le a kiságyat?
Lehet egyből nagyot venni (90x200-as)?
Linkelhettek is, köszönöm!
mi egyből nagyot vettünk, 90*200-ast
a jysk-ben vettük, sötétbarna fa keretes
első vagyok
igen, meg vagyunk vele elégedve, igazából egy teljesen egyszerű fakeretes ágy, egy jobb fajta szivaccsal
az ágykeret és a szivacs is éppen akciós volt, az egész 44 ezerbe került, a keret léccel együtt 10 ezer volt,
a szivacs nagyon jó fajta, és akkor nagy akcióban adták
ilyen a szivacs: [link]
Ezt az ágykeretet találtam a jysk honlapján:
Nagyon jó árban van,vajon ez jó lenne?
Ágyrács 2390-ért van bele, csak ugye a matracot kell még eldönteni..
Viszont ilyen habsziv. matracunk van (a fr. ágyunkban volt), de nem tudom, a gyermeknek jó-e:
Köszi a segítséget!
szerintem teljesen jó mindkettő
az ágykeret ilyen a mienk is, csak sötétbarnára van pácolva
igazából a fontosabb dolog szerintem a matrac
ha nektek ez kényelmes, akkor simán jó a kicsinek is szerintem
Mi olyan ágyat vettünk, ami fenyőkeretes, 3 méretben állítható (90, 140, 200) és van hozzá gyárilag szivacs. A fiam imádja.
Ja és leesésgátló korlát is van rajta, plusz mi is vettünk még arra a részre, ahol nincs.
Cakkpakk volt 29ezer. A kicsinek is ilyen lesz majd.
Ugyanezt az ágyat vettük meg a 2,5 éves kisfiamnak, kb 2 hete a Jysk-ben, amit belinkeltél. Nagyon szereti, a kiságy után nagyon nagy kedvenc lett, pedig azt is imádta.
Matracból Bonell-rugósat vettünk, kényelmes, majd akkor szeretnénk "komolyabbat" beszerezni, ha már ágytiszta lesz.
Akciósan vettük, ágyráccsal, matraccal együtt kb.24.000 Ft-ért. Az Ikeában pedig vettünk hozzá egy leesés gátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!