Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora ágyra cseréltétek le...

Mekkora ágyra cseréltétek le a kiságyat?

Figyelt kérdés

Lehet egyből nagyot venni (90x200-as)?

Linkelhettek is, köszönöm!

2011. máj. 26. 13:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

első vagyok

nekem egyébként tetszenek még az ilyesmi gyerekágyak is [link]

csak nem olcsó, mert ez 34.500+szállítás, és nincs benne matrac

a vaterán egyébként nagyon sok fajta ágyat árulnak

2011. máj. 26. 21:37
 12/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!

Utolsó válaszolótól kérdezném: örülök, hogy tényleg megbízható ez az ágy annak ellenére hogy ilyen olcsó. A martaccal nagy dilemmában vagyok: néztem ezt (a honlapjukon), amit ti vettetek, bevált? Nem baj, hogy rugós?

2011. máj. 28. 14:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy ezt az ágyat le kell kezelni valamivel? Lakkozni vagy pácolni?
2011. máj. 28. 14:09
 14/20 anonim ***** válasza:

A "rugós matracos" vagyok.

Egyelőre kényelmes a fiamnak a matrac. Én itt-ott érzem a rugókat, például, ha könyökkel támasztom magam, egyébként alvás közben nem érezhető. A fiam súlya még nem akkora, hogy ő is érezze, és tényleg jókat is alszik rajta.

Egyébként szerintem az a matrac (a sajátotok, amit belinkeltél, teljesen jó lenne, ha nincs eldeformálódva.

Mi is ki fogjuk cserélni egy komfortosabbra, amikor már ágytiszta lesz, úgy gondoltuk, addig ezt nyúzhatja.

2011. máj. 28. 21:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Mi nem kezeltük még le, nem muszáj. A pácolás szépen kihozza egyébként az erezetét a fának és többféle árnyalatot lehet így adni a fenyőfa natur színének, a lakkozás megóvja a "koszolódástól". Vizes alapúval nem is lesz "büdös". (Vannak még fenyő bútoraink, onnan tudom ezeket. A férjem azt tervezi, ha lesz egy kis ideje pácolni fogja a fiam ágyát.)

Nem biztos, hogy jól emlékszem, de mintha a Jyskben megkérdezték volna, hogy akarunk-e pácolt változatot, kérdezzetek rá esetleg.

2011. máj. 28. 21:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem pácolt, hanem lakkozot változatról kérdeztek minket.
2011. máj. 28. 21:28
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes válaszodat. Én arra gondoltam, hogy esetleg matt lakkal lekezelnénk. A matracunkkal csak egyetlen baj van: 20 cm magas, így szerintem nagyon kiállna az ágyból. (Pedig elég drága volt és nincs is kifeküdve, mert nem használtuk sokat.) Ami nektek van, az 14 cm. Esetleg ha van időd megmérnéd nekem, hogy ha még 6 cm-rel nagyobb matracot teszünk be, akkor az nagyon idétlenül nézne ki? Nagyon szépen megköszönném!!
2011. máj. 29. 13:04
 18/20 anonim ***** válasza:
A mi matracunk pont 5 centivel lóg ki az ágykeretből. Ha a ti matracotokat használjátok majd, akkor az Ikeás védőkorlát alacsony lesz hozzá, megnéztem magasítani nem lehet, és így a matrac túlnyúlna, vagy majdnem egy magasságban lenne vele. De biztos van másféle leesésgátló is.
2011. máj. 30. 14:50
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítségedet. Szerintem marad a mi matracunk és keresünk hozzá megfelelő leesésgátlót.

Üdv!!

2011. máj. 30. 15:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen!
2011. máj. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!