Mennyire igaz, hogy a kislányok apásak lesznek, a kisfiúk anyásak?
Figyelt kérdés
14 hónapos kislanyomnál tombol a szeparációs szorongás, csimpaszkodik a combomba, rohan utánam mindenhová, apukaval nagyon ritkán van el, max 5 percig. Nyilván megérti a férjem , ez egy ilyen időszak, de néha azért mondja, hogy hozzá nem fut úgy, nem bújik úgy stb. Mindig mondom neki, hogy pár hónap és engem fog nagyivben letojni és ő lesz a mindene.
Sokszor hallom ezt a sztereotípiát,nem tudom mennyi igazság van benne, illetve mikor jön a nagy fordulat, igazából csak őt vigasztalom ezzel.
Nektek mi a tapasztalat gyermeknél ebből a szempontból?
2022. dec. 14. 13:55
11/14 anonim válasza:
Nálunk a lányom és a fiam is inkább anyásak.
12/14 anonim válasza:
Végülis igaz. De mi is ugyanigy voltunk. Mikor még csak mászott a kislányom akkor volt egy idoszak mikor bepánikolt ha egyedül hagytam a szobába és sirt nagyon. Most 2 éves elmult de apa a mindene. Annyira hogy en velem semmit nem akar se mesét olvasni, se játszani semmi. Apjával mindent szivesebben csinál. Ha elmegyünk együtt sétálni akkor csak apa foghatja a kezét.
13/14 anonim válasza:
nő vagyok, mindig anyás voltam.
14/14 anonim válasza:
Az én Nagyfiam apás, egész kicsi kora óta, a középső Fiam anyás, a legkisebb (Neki más az apukája) szintén apás, de ha valami fáj, vagy rosszat álmodik éjjel, akkor engem igényel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!