Mi értelme van elhitetni a gyerekekkel, hogy létezik a Mikulás, hogy aztán néhány év múlva csalódottan rájöjjenek, hogy hazugság az egész és hosszú időn át becsapták őket?
Hit a csodavárás a mesék nem kis szelete az életnek hanem egy fontos eleme.
A kedvenc filmem a POLAR EXPRESS.
URISTEN, most akkor nem létezik a Mikulás ??? Biztos valami konteos vagy jesszus…
40/N
Szerintem nagyon sokat vennel El a gyerekedtol ha nem hagynad hogy a fantaziajaval eletre keltse es kis Filme gyartson a fejeben milyen az ha Jon a mikulas.. Sot szerintem nagyon Fontos ez a fejlodeshez.
. Ne neveljel szociopatat. Hadd legyen gyerek a gyerek.
Semmiféle sokkhatás? Öcsém 9 évesen tudta meg (addig mi meg mint egy hülye hazudoztunk neki, mert jaj a lelkecskéje) - konkrétan üvöltős sírógörcsöt kapott.
Szerintem tök felesleges ilyenekkel áltatni a gyereket, főleg, hogy nálunk pl mindig jött a Mikulás már oviban is - aki nem volt hülye, tudta, hogy xy apja.
Gyerekkoromban engem NAGYON zavart, hogy hazudtak nekem. Nem az érdekelt, hogy létezik-e a Télapó/Mikulás, hanem az, hogy hazudtak nekem.
Biztos, hogy nem hazudnám a gyermekemnek, hogy létezik a Mikulás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!