Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet a lányommal?

Mi lehet a lányommal?

Figyelt kérdés

Legkisebb kislányom sorban ő a harmadik.

Olyan dolgokat produkál ami kicsit nehezen kezelhető számomra,példàul eltűnteti a tesók dolgait senki nem tudja ki volt.

Mindenki váltig állitja hogy ő bizony nem.

A sîrása ilyenkor észvesztő mikor csak szépen megkérdezzük ő volt e?

Zokszó nélkül nemet mond,majd sír hogy ő miért hazudna?

Fél óra elteltével bevallja hogy ő volt!

Mit tegyek?

Többször előfordult ez ilyen és hasonló sztorikkal,nem tudom hova tenni a miértjét!

Próbáltam neki elmondani hogy nem szép dolog elvenni ami a másé,.és a hantázás sem,de az okot nem tudom.

2019. máj. 9. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem figyelmet akar.

Majd kinövi.

2019. máj. 9. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős?

Figyelmet szeretne. Azt,hogy Vele törődj. Csak rossz módszert választott szegény.

Legközelebb,ha előfordul,mondd meg neki,hogy enélkül is játszol/sétálsz/mesèlsz vele-neki!

Ennyi. Ha megbeszéltétek,utána próbálj picit többet foglalkozni vele.

2019. máj. 9. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb. ugyan ez volt. A hazugságot egyszer csak kinőtte, mert ránk nem hallgatott ezen a téren. Azt meg hogy elveszi a tesók dolgait, azt úgy oldottuk meg, hogy én is néha egy-egy dolgát elvettem( persze csak úgy, hogy érzékelje, hogy milyen, amikor elveszi a tesók dolgát).
2019. máj. 9. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Kevés az infó, de ennyiből a testvérféltékenység a legvalószínűbb. És igen, amit írtak a többiek: emiatt saját magára több figyelmet vár, aktuálisan így sikerül megoldania. Ez általában nem antiszociális attitűd, bár az életkorától is függ. Ha még ovis, vagy bölcsis, akkor összetettebb kérdés megállapítani, miért a "lopást" választja, de többnyire ártatlan "lopásról" van szó, puszta figyelemfelkeltés okán.

Fél év pontos életkor és neme megadása fontos, más kérdéseknél is.

2019. máj. 12. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!