Mikortól lehet otthon hagyni a kisgyereket?
Nem 1-2 órára gondolok. Még fél órára sem.
De pl. ha itthon vagyok az 5,5 évessel, és ki kell vinnem a szemetet (az utcán van a kuka), vagy át kell ugranom a 40 méterre lévő kisboltba, max 5-10 perc. Ti otthon mernétek hagyni a gyereket ilyen rövid időre, ennyi idősen?
Boltba nem mennèk nélküle. De a szemetet igen,kiviszem ☺️
A kertben voltam már nélküle ,kutyákat etetni, friss vizet adni, stb amíg bent van a kisfiam. Szintén 5,5 éves.
De sehova nem mennèk el. Tőlünk kb 2 perc séta a pékség.
Amit tudni kell. Kisfiam igazi kamikaze gyerek 😅 aktív ,jön,megy pörög. Felmászik,leugrik,0 félelem érzet.. Zsivány, Denisz a komisz.
Nekem 3 évesem van.
De pl kimenni az udvarra szemetet levinni, vagy begyujtani (háton kívül a kazán) simán benn hagyom. Ha baja van, ugyis kijön utanam. De pl az urcára nem tenném ki a lábam nélküle.
1az, kitudja nem e ér engem baleset stb.
2, ha betalál a szomszéd néni, az nem 2 perc
Én is elvoltam ilyen idősen a tévé előtt, sőt a közeli boltba is jártam, de a anya azt mondta egyszer elszalad pár percre és otthon hagyott, olyan hisztit levágtam mert féltem egyedül lenni, hogy ma is emlékszem.
Én nem hagynám otthon rövid időre se, még kiszámíthatatlan a viselkedésük, ők se tudják mit fognak csinálni 2 perc múlva.
6
Még azért is előveszi oviban a szülőt, ha az év elején bediktál időtől eltérően érkezik a gyerekért.(nálunk legalábbis)Nem hogy maga elengednék haza a középsős meg nagycsoportos gyereket.Mért kell butaságokat írkálni??
Én nem hagynám itthon az enyémet, szemetet én is kiviszem az udvarra a kukáig és kb 10 perc alatt lehet a boltból megfordulni ha sietek, de bármi lehet.Elüthet az autó vagy bármi amiért nem 5-10 perc alatt érsz haza,akár valami egyszerű (nem pont a példának hozott elüt az autó) és a gyerek közbe halálra rémül, vagy esetleg órákig egyedül is marad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!