Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan, mikor csináljátok a...

Hogyan, mikor csináljátok a házimunkát otthon lévő nem alvó kisgyerekek mellett?

Figyelt kérdés

Főleg jön a nyáriszünet az ovisom is itthon lesz, ahogy elkezdek vmi házimunkát csinálni rögvest ott teremnek és "segítenek", ami nagyon cuki és édes - de nagyobb koszt csinálnak tevékenységükkel és inkább hátráltatnak, a teendők pedig gyűlnek.

Szépen eljátszanak egyedül, nem sokat-de azért néznek tv-t, nyilván ott szeretnek lenni ahol én vagyok és hát a takarítás és a többi olyan érdekes...

2016. máj. 30. 16:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Miért csinalnak nagyobb gondot? Egy tiszta portörlő ronggyal, száraz tészta kislábosban kevergetés, vagy száraz mosogatószivaccsal sikálás nem csinál koszt.
2016. máj. 30. 16:20
 2/15 A kérdező kommentje:
köszi, a hsz-t - amíg nem volt gyerekem nekem is ilyen leányálmaim voltak - két örökmozgó fiam van, nem elégednek meg a száraz szivaccsal, ha anya vízzel mos fel.
2016. máj. 30. 16:41
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Részletekben kell akkor csinálni. Tíz perc munka, ugyanannyi játék. 10 percig egyedül is elvannak. Mondjuk nem értem, hogy egy ovis miért nem alszik
2016. máj. 30. 16:45
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
Nálunk ez úgy megy, hogy a házimunka nem egyedül az én feladatom (mondjuk gyerek előtt sem volt az), és így a férjem hazajön és együtt megcsináljuk a napi dolgokat. A heti dolgokat meg hetente szintén együtt, hétvégén.
2016. máj. 30. 16:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a b és c verzióm van attól függően milyen típusú házimunk.

Az a csak lassabban megy ha segít a gyerkőc, de semmi további gond,így hagyom. Ilyen a porszívózás, portörlés, teregetés, mosás.

A b verzió amikor nem örülök ha ott sertepertél, de rövid ideig tartó munka,így marad a kedvenc mese nézése, ilyen pl a forró olajban sütés.

A c a hosszú is veszélyes is, ilyen az ablakmosás a 4.emeleten, ezalatt a nagyira bízom. :)

2016. máj. 30. 16:50
 6/15 anonim ***** válasza:
28%
A hármas válaszolónak üzenem, hogy a fiam 4 hónapos és 2 hónapos kora óta 5 óra 50 kor ébred és este 8kor fekszik. Éjszaka 4x kel fel enni, és nappal semmit nem alszik!!!!! Egy percet sem. Doki szerint rendben van.... csak az idegeim nincsenek, mert borzasztó nehéz így vele... :(
2016. máj. 30. 16:52
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Éjszaka csak alszanak. Csináld meg a házimunkát este, miután lefeküdtek, vagy hajnalban. Szerinted, aki dolgozik, hogy csinálja?
2016. máj. 30. 17:32
 8/15 anonim ***** válasza:
17%
Hát 6, ez több mint hihetetlen, lévén egy ekkora gyereknek még rengeteg alvásra van szüksége. Amúgy meg egy 4 hónapost simán beraksz az ágyába és csinálod a dolgodat
2016. máj. 30. 18:15
 9/15 anonim ***** válasza:
57%

Hihetetlen?

Az fiam Sem alszik kb 3 hónapos korától. A fejem tetejère is állhattam, akkor sem aludt.

2016. máj. 30. 19:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát én a 2 évesem mellett akkor csinálom a házimunkát, amikor ébren van. Közben kap apró feladatokat, ha pedig végeztünk, akkor közös játék van. Amikor Ő alszik én is pihenek kicsit, alszok, filmezek, olvasok, mert jelenleg is terhes vagyok. A lakás és a kert is tiszta és rendezett (mániákus vagyok)
2016. máj. 30. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!