A saját, illetve a környezetetekben lévő kisgyerekek mennek a nyári szünetben bölcsibe, oviba abban az esetben, ha ti (szinte végig) otthon vagytok?
Figyelt kérdés
Tehát bármilyen okból nyáron nem dolgozó anyukák (apukák) kisgyerekei.2017. jún. 17. 20:40
1/25 anonim válasza:
Én itthon leszek, és ő sem fog menni.
5/25 anonim válasza:
GYED-en vagyok a tesójával, úgyhogy június eleje óta nem jár oviba. Valószínű ez az utolsó nyár hogy így együtt lehetünk sokat.
Az én környezetemben jellemzően nem viszik a nagytesór, ahol az anyuka otthon van a kicsivel.
6/25 anonim válasza:
Meg se fordult a fejemben hogy vigyem. Otthon vagyok ráérek vele foglalkozni, megyünk csavarogni, programokra, nyaralni...szinte az egész nyarat betábláztuk már.
7/25 anonim válasza:
Itthon vagyok Gyed-en a kicsivel, nem viszem a nagyot oviba nyáron.
8/25 anonim válasza:
Pár hètre össtevonják a 2 bölcsit/ovit, így megkértek minket - azokat a szülőket akik otthon vannak a kistesóval - hogy a nagyot se vigyük, mert iszonyat zsúfoltan lennènek.
De nem is akartam már hogy tovább járjon enélkül sem
9/25 A kérdező kommentje:
21.08-as válaszoló, milyen konkrét programjaitok vannak? (És hol?)
2017. jún. 17. 21:54
10/25 anonim válasza:
Itthon vagyok GYED-en. A nagy az ovis zárás (4 hét) + 1 hét és néha 1-1 nap kivételével megy oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!