Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A saját, illetve a környezetet...

A saját, illetve a környezetetekben lévő kisgyerekek mennek a nyári szünetben bölcsibe, oviba abban az esetben, ha ti (szinte végig) otthon vagytok?

Figyelt kérdés
Tehát bármilyen okból nyáron nem dolgozó anyukák (apukák) kisgyerekei.
2017. jún. 17. 20:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Én június utolsó hetétől itthon vagyok, nem mennek onnantól. Szomszédom végig itthon van, az övéi sem mennek. Az utcában van még egy gyerek, ő megy. A fiam csoportjában csak az megy, akinek nincsenek otthon. De igen, van olyan ismerősöm, akinek mindig minden ügyeletben megy a gyereke.
2017. jún. 18. 08:23
 22/25 anonim ***** válasza:
52%
Igen, mert igényli. Imád a kortársaival lenni, és ha már egy hetet itthon kell lennie pl. tavaszi szünet, hiába a programok, alig várja, hogy mehessen vissza.
2017. jún. 18. 10:08
 23/25 anonim ***** válasza:
77%

6os vagyok.

Megyünk egy hétre a Balatonra, utána meglátogatjuk az összes állatkertet és élményparkot Magyarországon( Szeged, Siófok, Nyíregyháza, Abony, Tamásipuszta, Zamárdi), ezek egyenként két napos programok, megyünk még Ausztriába a Family parkba( ezt olyan 4 napra terveztük, ha ott vagyunk szétnézünk), 2 hétre az Adriára, 5 napra Dániába a Legolandbe és a környező városokban is szétnézünk, megyünk élményfürdőkbe is több helyre, szerintem ezek is ilyen két naposak lesznek, megyünk kisvasutazni, kirándulni, meg eddig úgy van hogy a nagyszülőknél is lesz 5-5 napot, velük is elutaznak valahová.

Eddig ezek vannak tervben, bár ahogy számolgattam, körülbelül el is fog telni a nyár.

2017. jún. 18. 11:59
 24/25 anonim ***** válasza:
24%
A fiam nyáron magánoviban van. Imádja. Várta már nagyon miért ne vinném. Apukája van itthon egyébként is nem én. De ha én lennék akkor is menne.
2017. jún. 18. 14:05
 25/25 A kérdező kommentje:

01.28-as, van igazság abban, amit írsz, de ettől még ezek a válaszolók is értelmes, korrekt választ adtak a kérdés szempontjából. Ráadásul nem tudjuk, hogy miért van otthon az anyuka/apuka és azt sem, hogy miért megy a gyerekük bölcsibe, oviba.

Létezik csak nyárra magánóvoda?

Köszi a választ 6-os/23-as!

2017. jún. 18. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!