Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A saját, illetve a környezetet...

A saját, illetve a környezetetekben lévő kisgyerekek mennek a nyári szünetben bölcsibe, oviba abban az esetben, ha ti (szinte végig) otthon vagytok?

Figyelt kérdés
Tehát bármilyen okból nyáron nem dolgozó anyukák (apukák) kisgyerekei.
2017. jún. 17. 20:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk még az oviban volt egy anyuka, aki nem dolgozott, de szinte egész nyáron hozta a gyerekeket, reggel 8-ra és délután 5-kor jött értük, zárás előtt pár perccel. Ráadásul még a nyugdíjas nagyszülők is ott laktak.
2017. jún. 17. 22:09
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
Most írt ki a doki, veszélyeztetett terhes vagyok, de már májusban leadtuk a "nyári ovira" a kérelmet. Sokat gondolkodtunk, hogy menjen-e így is, de mivel nekemszinte egész nap feküdni és pihennem kell, nem tudnék neki hosszútávon sok élményt adni :( Ha bírja az összevont ügyeleti rendet, akkor marad az oviban, ha nem, akkor majd kitaláljuk, hogyan tovább.
2017. jún. 17. 22:11
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Itthon vagyok és ő sem megy nyáron oviba. Jellemzően a környezetemben akik itthon vannak szülők azok a gyerekeketis itthon tartják.
2017. jún. 17. 22:29
 14/25 anonim ***** válasza:
52%
Miért kell lepontozni akinek megy a gyereke. A kérdésre válaszolt nem?
2017. jún. 17. 23:53
 15/25 A kérdező kommentje:

Gondolom, ugyanazért, amiért azokat is lepontozzák, akié nem megy. Most erre mit lehet mondani, hogy ne törődj vele?

Köszi az eddigieket mindenkinek, kíváncsi vagyok még sokakra :)

2017. jún. 17. 23:58
 16/25 anonim ***** válasza:
Gerincsérv műtét miatt itthon vagyok de a fiam megy, 2 hét úszásoktatásra. Utánna júliusban 1 hét minecraft tábor. Mivel elballagott nem fogadták nyári oviban, nincs kire bízni így amilyen tábor van oda elküldjük. Ez így jött ki :(
2017. jún. 18. 00:07
 17/25 anonim ***** válasza:
71%
14-es! Talán azért pontozzák le őket, mert ez abszolút a lepasszolás kategória. Tisztelet a kivételnek (annak, aki betegség vagy veszélyezetett terhesség miatt fekszik), egy egészséges GYED-en lévő anyuka miért adja oviba a nagyobb gyermekét a nyári szünetben is? Az ilyen anyuka nem igényli, hogy a nagyobb gyermekkel is több időt tölthessen?
2017. jún. 18. 01:28
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém sem ment, ilyenkor lehet szövetkezni más szülőkkel és traccspartizni a játszón, vagy átugrani egymáshoz. Ez erősíti a kapcsolatokat és esetleg még barátságok is kialakulhatnak.
2017. jún. 18. 06:23
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugy látom csoportunkbol az oviba hogy juni15 ig mig mindenki jőn utána már csak dolgozo szülők gyerekei .
2017. jún. 18. 07:07
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekem ment anno az egyik evben. Munkanélküli voltam nagyon minimális bevétellel, igy anyagilag jobban jöttünk ki:az oviban ingyenesen étkezett és ez hatalmas segítség volt. Amikor sikerült elhelyezkednem, akkor csak addig volt a szünet alatt oviban, amit nagyon muszáj volt, mert nem volt szabadságom. Egyedül neveltem így nulla segítséggel nem lehetett máshogy megoldani
2017. jún. 18. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!