Sovány gyerek "hasas"?
Sovány, vékony gyerekem van, de világ életében hasas volt. Most, hogy megnyúlt, tűnik fel leginkább. A hasa feszes, látszanak a kockák, a gyereken egy csepp zsír nincs, de a testalkata olyan, mint egy pálcika, és egy nagy puffadt félgömb has egészen a bugyivonalig akkor is, ha nem kell mosdóba mennie. Most jutottam el odáig, hogy talán észre se veszi, ha beszorulnak a gázok, mert egész életében ez volt vele. Székrekedése-hasmenése nem szokott lenni, napi 3x eszik, közben néha nassol.
Próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam normálisat, mert a felnőtt meg tudja mondani, hogy fel van puffadva, hisz van mihez viszonyítania, de a gyereknek nincs. Hogy deríthetném ki, hogy mitől feszül a hasa mindig félkörbe? És rajtam kívül ki fog ebben problémát látni, mert itt a hagyjuk békén, ha nem fáj semmi elv van, még megkapnám, hogy minek foglalkozok a gyerek alakjával és keresem benne a problémát. A gyerek sovány, izmos, sokat mozog, de olyan, mintha fel lenne fúvódva a bélrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!