Lányos anyukák (kb 1 év körül)! Segítene valaki?
3 fiú után jött egy lány, most pedig kicsit meg vagyok lőve.
1 hete ordít, sír, minden baja van. Letenni nem lehet.
Eddig 2 foga jött ki, majd 4hónapja nem történt semmi. Most egyszerre minimum 3 jön neki. Én ennek tudtam be a sírásokat.
Viszont 2 napja alul is fura. Mintha fájna neki, vagy nem is tudom. A nagyajkait szébthúzni, mármint hogy, lássam a nemiszervét rendesen csecsemő kora óta nem engedi, így fürdésnél naponta csak nagyjából mosom neki, ahogy a védőnő mondta és heti 1x van, hogy lefogjuk, nagyon alaposan mosom át.
Most a tünetei.
3 napig éjjel hőemelkedés. De ezt betudtam a fogának.
Kakilás után van, hogy ok nélkül ordít.
És most ma vettem észre, hogy ilyen fehér váladék/lepedék vagy nem is tudom mi volt a csiklója körül. Ilyet eddig sosem tapasztaltam. Külsőre semmi nem látszik. Sehol nincs beduzzadva, pirosodva.
De mégis megfordult a fejemben, hogy nem e lehet valami női baja, fertőzése. Így 1 évesen.
Anyuka mar nincs kőztünk, gyedül maradtam vele lányos apukaként. Szóval nézzétek el tudatlanságomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!