Azok az anyukák, akik a baba 1 éves kora körül hagyták abba a szoptatást: adtatok tejitalt a babának utána vagy nem?
3 hete hagytuk abba a szoptatást, most 16 hónapos a kisfiam
Én tehén tejet adok neki (3,5 vagy 2,8 százalékosat). Nagyon szereti és szerencsére nincs semmi baja tőle:)
Gyerekdietetikus javasolta a tejfogyasztást :)
Én 1 évesen hagytam abba, most 15 hónapos, tápszert iszik reggel-este. De van olyan néha, hogy kimarad, mert normál reggelivel kezd, vagy ha nem otthon vagyunk, hanem a nagymamánál, akkor olyan jól elvan, hogy mire eljut a fürdésig, már be is alszik.
Amúgy, ha nem igényelné már, nem adnék semmit, max. vizet
15 hónaposan hagyta abba a lányom a szopást, pár alkalommal vettem neki tápszert, de olyan drága, hogy inkább váltottunk tehéntejre. Nagyon szerette.
A fiam 2 éves koráig szopott, utána rögtön tejet kapott.
2-es vagyok: még annyival kiegészíteném a hozzászólásomat, hogy én próbáltam tejitalt adni, de nem fogadta el.
Sem a cumisüveget , sem pedig a tejitalt.
"pár alkalommal vettem neki tápszert, de olyan drága, hogy inkább váltottunk tehéntejre."
Mondjuk ez azért durva. Egy 15 hónaposnak egyáltalán nem való még tej, nem is ajánlják 2-3 év alatt, komolyan a gyerek egézségén és élelmiszerén spórolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!