Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lányos anyukák (kb 1 év...

Lányos anyukák (kb 1 év körül)! Segítene valaki?

Figyelt kérdés

3 fiú után jött egy lány, most pedig kicsit meg vagyok lőve.

1 hete ordít, sír, minden baja van. Letenni nem lehet.

Eddig 2 foga jött ki, majd 4hónapja nem történt semmi. Most egyszerre minimum 3 jön neki. Én ennek tudtam be a sírásokat.

Viszont 2 napja alul is fura. Mintha fájna neki, vagy nem is tudom. A nagyajkait szébthúzni, mármint hogy, lássam a nemiszervét rendesen csecsemő kora óta nem engedi, így fürdésnél naponta csak nagyjából mosom neki, ahogy a védőnő mondta és heti 1x van, hogy lefogjuk, nagyon alaposan mosom át.

Most a tünetei.

3 napig éjjel hőemelkedés. De ezt betudtam a fogának.

Kakilás után van, hogy ok nélkül ordít.

És most ma vettem észre, hogy ilyen fehér váladék/lepedék vagy nem is tudom mi volt a csiklója körül. Ilyet eddig sosem tapasztaltam. Külsőre semmi nem látszik. Sehol nincs beduzzadva, pirosodva.

De mégis megfordult a fejemben, hogy nem e lehet valami női baja, fertőzése. Így 1 évesen.

Anyuka mar nincs kőztünk, gyedül maradtam vele lányos apukaként. Szóval nézzétek el tudatlanságomat.

2022. okt. 18. 20:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Vidd el gyermeknőgyógyászatra. Lehet valami hüvelyi gyulladás.
2022. okt. 18. 20:09
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos ha nem mosod neki minden nap meg rendesen, pelenka cserénél nem törlöd rendesen és ne adj isten agyon kenőcsözöd össze is nöhet a hüvelybemenet.

Ha a hüvelybemenet elkezd benölni, nem tud rendesen pisilni, vissza pang a pisi, és az gyulladást okoz.

Szóval mindenképp nézesd meg.

2022. okt. 18. 20:13
 3/21 A kérdező kommentje:
Összenőve tuti nincs. Ezt anyukám megnézte. De ő sem tudott többet mondani.
2022. okt. 18. 20:17
 4/21 A kérdező kommentje:
Ja és nem kenem agyon. Popsikrémet nem hhasználunk. Pelusozásnál meg szoktam törölni neki, amennyire tudom, amennyire hagyja.
2022. okt. 18. 20:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek vidd el gyerek orvoshoz! Nagyon tud fájni odalent, bármi apró gyulladás is! Tényleg mutasd meg szakembernek, nem biztos, hogy te kívül látsz bármit, lehet pár mm beljebb van fertőzés.
2022. okt. 18. 20:21
 6/21 anonim ***** válasza:
23%
#1, mar hogy none ossze a huvelybemenet? A masik: a vizeleturiteshez mi koze a huvelynek?
2022. okt. 18. 20:21
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Fogzásnál sokkal savasabb a kaki és a pisi is. Ez is marhatja, csípheti.

Lehet baci is a pisiben.

A fehér váladén pedig ugyan az mint a ferfiaknál, szmegma.

2022. okt. 18. 20:22
 8/21 anonim ***** válasza:
25%
Bocsanat, #2 es nem #1 valaszolonak szolt.
2022. okt. 18. 20:22
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 6s

3 lány gyermekem van. 3/2 ha nem figyeltünk elkezdett összetapadni.

[link]

Tessék itt bővebben olvashatsz róla.

Úgy ahogy a fiúknál vana fitymaszükület. Lányokat ez a probléma érintheti.

Amúgy az ösztrogénnel függ azt hiszem össze, meg a hámosító kenőcsök is.

2022. okt. 18. 20:32
 10/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom mit értesz azalatt, hogy hetente egyszer nagyon megmosod? Nem szabad nagyon megmosni. Csak egyszerűen megmosni, de azt minden nap. A túlzott tisztálkodástól lehet hüvelygyulladás. De szerintem nem az van neki. Az a kis fehér cucc normális. Ha úgy érzed fáj neki, vagy piros a bőr, nézze meg a gyerekdoki. Gyereknögyogyász nem kell, lányomnak volt női gondja, de nem küldték nögyogyászhoz, sima doki tudja mit kell adni. Az is lehet, hogy sudocream-mel bekened és megoldja (nem vastagon, nem gyakran). Egyébként nem kell széttárnia a lábát, hogy megmosd. Egyszerűen megmosod a kezeddel, egyszerűbb, mint a fiúknál, nem kell húzogatni semmit.
2022. okt. 18. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!