Lányos anyukák (kb 1 év körül)! Segítene valaki?
3 fiú után jött egy lány, most pedig kicsit meg vagyok lőve.
1 hete ordít, sír, minden baja van. Letenni nem lehet.
Eddig 2 foga jött ki, majd 4hónapja nem történt semmi. Most egyszerre minimum 3 jön neki. Én ennek tudtam be a sírásokat.
Viszont 2 napja alul is fura. Mintha fájna neki, vagy nem is tudom. A nagyajkait szébthúzni, mármint hogy, lássam a nemiszervét rendesen csecsemő kora óta nem engedi, így fürdésnél naponta csak nagyjából mosom neki, ahogy a védőnő mondta és heti 1x van, hogy lefogjuk, nagyon alaposan mosom át.
Most a tünetei.
3 napig éjjel hőemelkedés. De ezt betudtam a fogának.
Kakilás után van, hogy ok nélkül ordít.
És most ma vettem észre, hogy ilyen fehér váladék/lepedék vagy nem is tudom mi volt a csiklója körül. Ilyet eddig sosem tapasztaltam. Külsőre semmi nem látszik. Sehol nincs beduzzadva, pirosodva.
De mégis megfordult a fejemben, hogy nem e lehet valami női baja, fertőzése. Így 1 évesen.
Anyuka mar nincs kőztünk, gyedül maradtam vele lányos apukaként. Szóval nézzétek el tudatlanságomat.
Sajnos ha nem mosod neki minden nap meg rendesen, pelenka cserénél nem törlöd rendesen és ne adj isten agyon kenőcsözöd össze is nöhet a hüvelybemenet.
Ha a hüvelybemenet elkezd benölni, nem tud rendesen pisilni, vissza pang a pisi, és az gyulladást okoz.
Szóval mindenképp nézesd meg.
Fogzásnál sokkal savasabb a kaki és a pisi is. Ez is marhatja, csípheti.
Lehet baci is a pisiben.
A fehér váladén pedig ugyan az mint a ferfiaknál, szmegma.
Kedves 6s
3 lány gyermekem van. 3/2 ha nem figyeltünk elkezdett összetapadni.
Tessék itt bővebben olvashatsz róla.
Úgy ahogy a fiúknál vana fitymaszükület. Lányokat ez a probléma érintheti.
Amúgy az ösztrogénnel függ azt hiszem össze, meg a hámosító kenőcsök is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!