Anyukák, titeket is idegesít hogy az ételek bevezetése és baba etetése körül ekkora cirkuszt csapnak?
Az emberek nagyon szeretnek fontoskodni :)
Az elsőnek amúgy, ha nyers is egy kissé, de igaza van, az anyuka, ha magabiztos, és tudja, mit akar, akkor a gyereknek sem lesz semmi baja. Egy kis utánaolvasással lehet az alapokat megérteni, hogy mi az, amit egy kisgyerek szervezete tényleg nem tud még feldolgozni, a többi meg pótcselekvés.
Az öcsém például semmilyen pempőt nem volt hajlandó megenni, mindent undorodva kiköpött. Anya egyszer kétségbeesésében, miután megcsinálta nagy gonddal a kelbimbós csirkét, és pürésített neki egy fűszermentes adagot, és nem és nem ette a büdös kölök, megpróbált neki a saját sózott-enyhén fűszerezett, nem pépesített adagjából adni neki. A ded eltüntette az egészet, és követelte tovább :) Mára szép nagy legény, harminc éves, atletikus, nulla ételallergiával, mindent megeszik.
Amúgy van natúr tonhal, az a sima lében, vagy mi. Olyan kék dobozban van.
Nem
Igazából odafigyelek hogy egészségesen egyen
Ebben a cukormentesség is benne van
De neki más az egészséges, mint nekünk, ezt figyelembeveszem
( teljeskiőrlésű neki még nem jó pl)
Viszont eszik a pörköltemből is (13 hónapos)
Odafigyelek a minőségre
Bio
Hagyjuk
( élelmiszermérnök vagyok...
Mesélhetnék mi a bio. És miért nem az amire azt írják 😉)
Szóval szerintem te is tulzásba esel
Az ősanyák is..
Aranyközéputat kell megtalálni
"nehogy sós olajban legyen...akkor mégis miben? "
Talán saját levében. Úgy a legértékesebb felnőttnek is
A hozzátáplálás ajánlásokra épül. Vagy megfogadod vagy nem.
A gyereked úgyis felülírja majd.
Én nem éreztem akkora hűhónak. Tudtam mit akarok és ahhoz tartottam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!