Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves 8 hónapos a gyerekem,...

2 éves 8 hónapos a gyerekem, fél éve jár bölcsibe. Eddig 4 órát volt benn, 3 hete 6 órát, altatás után hozom haza. Viszont ő nem alszik benn, így estére totál KO ő is, én is. Mi lehet jó megoldás ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Amikor hazahoztam délben, itthon még evett egy "második ebédet", aztán általában aludt.

Most benn nem alszik, itthon viszont teljesen felpörög és kezelhetetlen.

Amikor bemegyek érte a bölcsibe, annyira fáradt, hogy öltözködés közben harap, kiabál.

Itthon hiába próbálom altatni, már nem megy.

Ma most, este 7-kor már fekszik, mert nem bírtam vele. Így kb 11 órát alszik, reggel 6-ig.

Jó lenne, ha délben aludna, olyankor jobban telik a délután.

Mi lehet a megoldás? Van rá esély, hogy megszokja a bölcsit és mégis aludjon? Nagyon hiányzik neki (meg nekem is) az, hogy délután kipihent legyen.

2022. okt. 12. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

A fiam is ritkán aludt el a bölcsibe, nem volt indok rá, itthon 3 órát is aludt. Én is ott dolgozom, próbáltam én altatni, átvinni magamhoz, mindent is de így sem aludt el.

Most az oviban már kb heti 1x nem alszil

2022. okt. 12. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Tehát a bölcsiben nem ment az alvás, de az oviban igen?

Még ezzel is kiegyezek.

Ő azt mondja, nagy a zaj körülötte.

2022. okt. 12. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A fiam az mondta zavarják a babák,az volt a baj, hogy középső szoba volt mikor pilledt el biztos átment valaki, és hipp-hopp fel is pattant
2022. okt. 12. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az megzavarja, hogy egyből felkelés után hozod el. Miért nem marad akkor már végig?

Azt várja, lehet azért nem is alszik el.

2022. okt. 13. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!