2 éves 8 hónapos a gyerekem, fél éve jár bölcsibe. Eddig 4 órát volt benn, 3 hete 6 órát, altatás után hozom haza. Viszont ő nem alszik benn, így estére totál KO ő is, én is. Mi lehet jó megoldás ebben a helyzetben?
Amikor hazahoztam délben, itthon még evett egy "második ebédet", aztán általában aludt.
Most benn nem alszik, itthon viszont teljesen felpörög és kezelhetetlen.
Amikor bemegyek érte a bölcsibe, annyira fáradt, hogy öltözködés közben harap, kiabál.
Itthon hiába próbálom altatni, már nem megy.
Ma most, este 7-kor már fekszik, mert nem bírtam vele. Így kb 11 órát alszik, reggel 6-ig.
Jó lenne, ha délben aludna, olyankor jobban telik a délután.
Mi lehet a megoldás? Van rá esély, hogy megszokja a bölcsit és mégis aludjon? Nagyon hiányzik neki (meg nekem is) az, hogy délután kipihent legyen.
A fiam is ritkán aludt el a bölcsibe, nem volt indok rá, itthon 3 órát is aludt. Én is ott dolgozom, próbáltam én altatni, átvinni magamhoz, mindent is de így sem aludt el.
Most az oviban már kb heti 1x nem alszil
Tehát a bölcsiben nem ment az alvás, de az oviban igen?
Még ezzel is kiegyezek.
Ő azt mondja, nagy a zaj körülötte.
Szerintem az megzavarja, hogy egyből felkelés után hozod el. Miért nem marad akkor már végig?
Azt várja, lehet azért nem is alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!