Ilyen helyzetben megoldás az abortusz?
Felsoroltál egy rakás problémát, melyikre keresel megoldást?
Az abortusz arra megoldás, hogy ne kelljen hasonlóan rossz körülmények közt élnie és szocializálódnia egy gyereknek, ugyanakkor az alkoholista apa, a hazug párkapcsolat és a prostitúció problémáit nem oldja meg.
Egyébként az abortuszt választanám.
Már mint mire megoldás? Hány évesek a testvérek? Kiskorúak? Ha már vannak 16 évesek, akkor elmehetnének heti pár órában diákmunkázni, az már egy kis könnyebbség lenne, a főhősnő meg kereshetne egy rendes állást. Bár terhesen állást biztos nem kap sehol, és mivel nem vagyok tájékozott prosti kérdésben, nem tudom mennyire keresett egy terhes prosti. Azt sem hiszem, hogy a csávója ne jönne rá előbb utóbb, mit is csinál a nő, pláne ha hazavisz valami fincsi kis betegséget.
Nem tudom mi a megoldás erre a helyzetre, de biztos nem az, hogy pottyantsunk oda még egy éhes szájat. Azt egyébként honnan tudja, hogy a csávójától van a gyerek és nem egy klienstől. Azt meg végképp nem értem, ha prosti, miért nem szed fogamzásgátlót...
nem megoldás az abortusz, hanem egy "könnyű" út, ami azt a látszatot kelti, hogy jaj, ez a legjobb a családomnak.
a gond itt nem a terhesség, hanem az egész szituáció.
1. nem kell prostinak dolgozni, a pénz csak kifogás, keressen más munkát.
2. miért vennék el a testvéreit? attól, hogy prostiként dolgozik, még az apa felel a gyerekekért, úgyhogy jogilag az ő pénze nem oszt, nem szoroz a helyzeten.
3. ami pedig a terhességet illeti: mit szól az apa a gyerekhez? az apa dolgozik? menjenek külön lakásra, kezdjen új életet. egy gyerek épp elég nagy motiváció arra, hogy megváltozzon és felhagyjon a szex-iparral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!