Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tanuló görkorcsolyáról kérnék...

Tanuló görkorcsolyáról kérnék véleményt? Érdemes venni? Vagy inkább Tescos, vagy Dechatlonos állítható (párba és sorba)? Mennyi idősen tanult meg a gyereked vele?

Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ajánlom sem a tanuló görkorcsolyát, sem az olcsó göriket a gyereknek tanulásra sem. Oktatok gyerekeket időnként és nagyon sok múlik azon, hogy egy kényelmes, lábhoz idomuló, könnyen guruló korit kapnak-e vagy egy olyat, ami nyomja a lábát, 2-3 zokni kell bele és a csapágyak sem az igaziak, küzdeni kell a gurulásért. Nagyon sok használtan eladó kori van, amik jobb minőségűek és alig voltak használva pár hónapot, mert átnőtték őket a gyerekek, én ajánlom, hogy keress egy ilyet. Árban nem sokban különböznek, annyi, hogy talán nem lesz először jó a gyerek lábára a kori és akkor nem tudod a polcról levenni a másik méretet. Ha budapesti/környéki vagy, privátban tudok konkrét boltot, illetve csoportot is ajánlani privátban, ahol foglalkoznak adás-vétellel.

A kor viszonylag rugalmas amúgy, nálunk a legfiatalabb tanonc eddig 4 éves volt, de általában 7-8 éves kortól hozzák a gyerekeket. Egy év után bármelyik ugyanennyi ideje tanuló felnőttet le szokták korizni :)

2022. okt. 6. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 3. szülinpjára kapott egysoros görkorit. Kicsire állítható, már nem emlékszem, hányas, de jó volt rá 3 évesen és ovi végéig tudta használni. Előszőr csak bent, bútorok mellett haladgatott. Aztán nagyon hamar rájött, hogyan kell menni vele. 5-6 évesen már biciklivel tekertem mellette, mert olyan gyors volt. Gyorsabban tanulnak a gyerekek, mint gondolnánk.
2022. okt. 10. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Hervisben vettünk 20 ezerért egy görkorit a gyereknek. Roces, közép kategóriás. A dechatlonosat is szoktam látni másokon. Én magamnak használtat vettem, egy régi minőségit, de próbáltam újjal is, és dechatlonossal is.

Mindegyikkel kicsit más érzés, más ment jobban. A használt már ki van tápos a, ebből a szempontból az új jobban illeszkedik.

Olcsot, gagyit nem érdemes.

2022. okt. 10. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

gördeszkázás vettek nekem apa karja bánta megroppant 1 csont 300.000ft került( apa)

Nem én ugy hogy nem

2022. okt. 10. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
Valaki le tudja fordítani, mit írt a 4-es?
2022. okt. 11. 12:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!