Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, ha a fiam csak a...

Mit tegyek, ha a fiam csak a mekis kaját hajlandó megenni?

Figyelt kérdés

Nem főzök,ezért étterembe megyünk vagy rendelünk.Evett már ő is többször a mekibe,de ezt még sose csinálta...Múlt vasárnap délután beültünk egy kicsit a barátnőimmel és a gyerekeinkkel.Másnap mondta,hogy sajtburgert szeretne,hát ott ebédeltünk.Vacsira is azt akart enni,akkor mondtam,hogy nem és elkezdett hisztizni,alig vacsorázott.Egész héten ez ment,tegnap már azt mondtam,hogyha megeszi az ebédet,akkor vacsit a mekiből kap.Rögtön megevett mindent.Ma mondtam,hogy rendelünk ebédre pizzát,de megint csak hiszti lett,hogy ő sajtburgert akar.Nem sajnálom tőle meg semmi,de örülnék neki,ha nem gyorskaját enne minden nap.Mit csináljak?

Még sosem volt ilyen problémánk.

2022. szept. 21. 05:56
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
80%

mert az általad rendelt kaja szerinted nincs tele mindenféle mesterséges cuccal?

Meg ha ovis lesz gondolom dolgozni fogsz, hogy hozod el délben? Ételt meg nem lehet bevinni

2022. szept. 21. 18:22
 32/45 anonim ***** válasza:
84%
Na ez meg a másik, van abba szakács izzadtság, szőr, tüsszögès, takony is, kèrdezz csak meg egy szakmabelit :D Ki tudja hogy kezelik a húst, tojást, a hazai az meg hazai, tudod mit teszel bele, honnan vásárolsz.. de egèszsègedre. Egy menü hamarosan 3 főnek egy napra annyi lesz, amiből napokig elennètek a főtt kaját, de gondolom gazdagèknak mindegy, csak fakanalat ne kelljen fogni :D
2022. szept. 21. 20:48
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdés vagy sem, az enyém is csinált ilyet, amikor elkezdtünk mekibe "járni" (úgy havonta 2x). Egyfolytában a mekis kajáról beszélt. Sajnos a mai napig imádja az éttermi meg gyorséttermi kajákat,pedig én minden nap főzök. De semmit nem eszik olyan jóizuen,mint a mekit vagy pizzat.
2022. szept. 22. 00:24
 34/45 anonim ***** válasza:
56%
Olyan a gyerek ,amilyen a szülő!Te utálsz főzni,így nem főzöl.Ő ezt látja.Ezt tanítod neki!Sajnos az életben vannak olyan dolgok,amiket kevésbé szeretünk és amihez kevésbé van kedvünk,de meg kell csinálni.Ilyen a főzés is.Sajnálom az óvó méniket,akihez kerülni fog a fiad,mert lesznek gondok!
2022. szept. 22. 08:41
 35/45 anonim ***** válasza:
57%
Hát igen,ezt én nem akartam írni,de az éttermekben is vannak dolgok a konyhában.Van felszolgáló ismerősöm,inkább akkor nem írom le miket csinálnak egyesek ott.És senki ne gondolja,hogy a luxus éttermek mások.
2022. szept. 22. 08:55
 36/45 NTBS ***** válasza:
66%
Ne vidd Mekibe, Tanulj meg főzni, Kontrolláld a férjedet. A gyerek azért válogat mert ezt látja és megteheti.
2022. okt. 11. 15:35
 37/45 anonim ***** válasza:
80%
Én is utálok főzni,de most (a mai gázárak mellett meg pláne) hogy szültem és már nem eszik a gyerek pürét youtube csatornáról elkezdtem tanulni főzni és nem ördöngőség.Még mindig nem szeretek főzni,de éljen az idő amikor ez már nem húzható tovább,nálatok ez a határ valszeg a suli menzája lesz,akkor jössz rá milyen veszett válogatós lett a gyerek.
2022. okt. 11. 16:08
 38/45 anonim ***** válasza:
80%
Mi ez a napi szintű mekis kérdésözön?
2022. okt. 11. 16:50
 39/45 anonim ***** válasza:
80%
Mit várunk a gyerektől ha ilyen az anyja?
2022. okt. 11. 17:15
 40/45 anonim ***** válasza:
26%

Akkor is ehettek azt amit akartok ha megtanulsz főzni .. nem szégyelled magad?? A cigányoknál már a lányok 14 évesen főznek te meg kipottyantottál már egy gyereket és nem tudsz főzni ????????

Jajjjj Istenem ….. 👎👎👎👎👎👎😵‍💫

2022. okt. 11. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!