Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A lányom csak az üveges...

A lányom csak az üveges kajákat hajlandó megenni,amit én főzök neki azt ritkán eszi meg (húsleves)ilyenek Hogyan vehetnèm rá arra hogy egye meg azokat az ételeket amiket én főzök?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 07:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

mennyi idős a lányod?

az üveges ételek általában natúrabb ízvilágúak, próbálj csak neki enyhén fűszerezett ételeket adni.

2021. júl. 27. 07:30
 2/19 anonim ***** válasza:
30%
És ez miért baj?
2021. júl. 27. 07:31
 3/19 anonim ***** válasza:
44%
Öntsd bele az általad főzött ételt az üvegbe, amikor nem látja.
2021. júl. 27. 07:32
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős? Majd megeszi. Az én kisfiam is csak az üvegeset ette, amit főztem nem kellett neki. Miután elmúlt 1 éves, már nem ette meg az üvegeset, az kellett neki, amit mi eszünk.
2021. júl. 27. 07:58
 5/19 anonim ***** válasza:
43%

Mert csak azt kapott eddig, mást nem. Teljesen más az íze az üvegesnek, és annak amit te csinálsz otthon. Az üvegest szokta meg. Csinálhatod esetleg, hogy az üvegeshez hozzákeversz abból amit te csinálsz. Így kicsit másabb ízvilágot is megismer, és lassan el lehet hagyni az üvegest.

De szerintem a 3-as sem mond hülyeséget, ha az üvegből eteted, nem pedig tányérból, rakd az üvegbe az általad készített ételt.

2021. júl. 27. 08:15
 6/19 anonim ***** válasza:
91%

Csináld azt, ami az üveges ételben van. A hátuljára van írva, hogy mi van benne és kb az arányok is. Azokat megpárolod, turmixolod és kész.

Nekem nem ette az üveges ételt, de sok ötletet onnan szereztem.

2021. júl. 27. 08:15
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
Könnyen lehet, hogy az arányokat rontod el. Nagyon íztelenné tudod tenni a zöldségeket, ha rossz mennyiségben kombinálod.
2021. júl. 27. 08:52
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 1,5 éves de jó lenne ha nem kéne mindig ezeket venni hanem megenné amit én főzök....Próbáltam hogy beleraktam az üvegbe de ahogy megkóstolja rájön hogy nem az és nem eszik többet
2021. júl. 27. 09:34
 9/19 anonim ***** válasza:
16%
Bakker, bébiétel max egy éves korig kell a gyereknek, utána simán ehet bármit. Azért nem eszi meg a te főztödet, mert rászoktattad a pürére
2021. júl. 27. 10:46
 10/19 A kérdező kommentje:
És hogy szoktassam le róla?ez itt a kérdés
2021. júl. 27. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!