Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A lányom csak az üveges...

A lányom csak az üveges kajákat hajlandó megenni,amit én főzök neki azt ritkán eszi meg (húsleves)ilyenek Hogyan vehetnèm rá arra hogy egye meg azokat az ételeket amiket én főzök?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 07:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%
Mondjuk ne adjál neki?!
2021. júl. 27. 11:44
 12/19 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam akkor meg egyáltalán semmit nem akar megenni csak szendvics semmi főtt kaja
2021. júl. 27. 12:07
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Előbb utóbb megeszi ha nem kap több üveges bébi ételt. A szendvics sem rosszabb ezeknél a pempőknél.
2021. júl. 27. 12:12
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem kicsit legyél kitartóbb. Ne vegyél több üvegeset, azt rakd elé, amit főzöl, ha nem akar éhen halni muszáj lesz előbb-utóbb ennie.
2021. júl. 27. 12:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld a natúr főzés változatot. Gyermekem is úgy kezdett átállni a mi kajankra, majd mindig emeltem a fűszereket. Férjemnek még mindig elég natúr ahogy készítem az ételeket, de mi már sokat haladtunk.:)
2021. júl. 27. 13:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam a 2.gyerekkel én is. Aztán meguntam es nem adtam többet. Volt pár rosszabb hete emiatt de vegul elfogadta,a dolgot.
2021. júl. 27. 13:22
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Ne kapjin kb semmi mást, reggel kaphat szenvicset, de utána rendes kajával kínáld, éhen nem hal és megéhezik egyszer csak megeszi, de eleinte prőbálhatod hogy az üvegeshez raksz abból amit te csinálsz, de csak 1 2 kanállal, majd lassan emeled a mértékét. De ne kapjon közte semmit mert jaj szegény nem evett merz akkor semmi értelme.
2021. júl. 27. 15:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat már bármit kipróbálnék ott tartok!
2021. júl. 27. 19:15
 19/19 anonim ***** válasza:
46%

Szia az én fiam pont ezt csinalta. Én lesz...tam és akkor üveges kajat evett sokszor. Egyszer abba hagyta és elkezdte enni a normális darabos ételt. Én nem akadnék ezen fent. Ha az ízlik neki akkor egye. 18 éves koráig ugyse fogja enni.most csak magadat hergeled amit persze a gyerek is érez és méginkább nem fogja megenni.

Lehet lepontozi!

2022. szept. 21. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!