Vennének ez miatt tabletet a kisebbnek?
Az iskolánkban az elsősök mindig kaptak év elején a fenntartótól, a nagyobb gyerekünk ezen vitte végig az online oktatást, játékok vannak rajta amikkel néha itthon játszik vagy kocsiban hosszabb utakon..
A kicsi nagyon várta, hogy iskolás legyen, hogy majd de jó lesz hogy ő is kap - erre ezentúl nem adnak, mert sok volt a hibás darab stb...
A kicsi most csalódott, mert nagyon várta és hogy milyen igazságtalan, hogy neki nincs, pedig arról volt szó, hogy lesz
#19 Ha a kicsi is el szeretne menni akkor igen.
Biztos az én agyam kattant, de mai napig bennem van, hogy én egy darab táborban sem voltam, míg a húgom már óvodásan mehetett, aztán később is elengedték, míg engem nem.
Nekem 6. osztályig nem lehetett telefonom, pedig már mindenkinek volt az osztályban, kvázi ballagásra kaptam, a húgom következő húsvétra, 3. osztályosan amire én csak csokikat kaptam. Az övé 2 éven belül elromlott kapott újat, én az enyémet 5 évig használtam, már mindenkinek érintőképernyős telefonja volt, vagy legalább olyan amin zenét lehetett hallgatni, nekem meg egy olyan amivel csak telefonálni lehetett. Az új telefont az ösztöndíjamból vettem saját magamnak, ha a szüleimet múlik még vagy 10 évig használtam volna azt az elnyűhetetlen telefont, miközben a húgom már a 3.-at kapta, persze mindig egyre modernebbet, mert az övé mindig elromlott..
Ugyan ez az MP3-al. Az övé elromlott, kapott helyette 1GB-os mp4-et, miközben a telefonja is tudott zenét lejátszani, nekem meg volt egy 256mb-os mp3-am amire alig fért zene.
Mi lett a végeredmény? Irigység. Csúnya irigység, ami egész életen át ki fog tartani, mindenben.
21!
A te eseted valóban szomorú, sajnálom hogy emiatt egész életedben rossz szájízzel emlékszel a gyerekkorodra.
Azonban mi sem azt mondjuk hogy a másik gyerek egyáltalán ne kapjon tabletet, csak azt hogy még ne most. Aközött hogy nem kapsz meg valamit és aközött hogy megkapod, ha eléred azt az életkort amikor már neked való azért van különbség
21, a te helyzeted egészen más, mint a kérdezőé.
Itt a nagy az iksolától, az iskolához kapott valamit.
Most nem ad az iskola.
Nem arról van szó, hogy a szülő megkülönbözteti a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!