Vennének ez miatt tabletet a kisebbnek?
Az iskolánkban az elsősök mindig kaptak év elején a fenntartótól, a nagyobb gyerekünk ezen vitte végig az online oktatást, játékok vannak rajta amikkel néha itthon játszik vagy kocsiban hosszabb utakon..
A kicsi nagyon várta, hogy iskolás legyen, hogy majd de jó lesz hogy ő is kap - erre ezentúl nem adnak, mert sok volt a hibás darab stb...
A kicsi most csalódott, mert nagyon várta és hogy milyen igazságtalan, hogy neki nincs, pedig arról volt szó, hogy lesz
Függő lesz.
En nemrég vittem el itthonrol inkabb a tabletet. Betarthatatlan hogy max napi 20 perc csak. Meg ilyenek. Teljesen ráfüggnek.
A gyerekek minden jó dologra ráfüggnek, vegyél csak egy kiskutyát, nem fogod tudni levakarni róla a gyereket, mégsem mondod, hogy kutyafüggő..
Ha megveszed, mindenáron minél többet akar majd rajta játszani, a te dolgod, hogy korlátozd. Nem betarthatatlan, bár nálunk sem húsz perc van, hanem heti 2 óra. Azt általában egyben játssza le, és folyamatosan növelve van.
Ilyen esetben igen, vennék, mert joggal érzi igazságtalannak, hogy ő már nem kaphat.
A ráfüggés pedig kizárólag a szülőn múlik, aki képtelen nemet mondani a gyereknek, tényleg inkább ne vegyen, de a többség azért szerintem képes megugrani ezt a lécet. Nálunk se volt iskolás kor előtt ilyesmi, a nagy most lett elsős, nyáron kezdett ismerkedni tablettel, annyit van a kezében, amennyit megengedem. Ha hiszti van belőle, a másnapi időkeret ugrott, ennyi. Egyszer kellett megcsinálni, hogy másnap tényleg nem adtam oda, azóta nincs egy mukk sem, ha szólok, hogy le kell rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!