Nem lesz baj ha 1 héttel kisebbnek mérik?
Miért, te pontosan tudod a fogantatás időpontját?
Mert ha igen (pl. lombik esetén), akkor lehet gond.
Ha nem, akkor azért illene tudnod, hogy a terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják - amikor még természetesen nem is voltál terhes. Így ezen menet közben módosít majd a doki.
Ne haragudj, de az internet tele van a terhességről szóló oldalakkal, ahol minden ilyen alapvető információ fenn van. Ha már babát vállaltál, akkor a felelősségteljes hozzáállásba az is beletartozik, hogy utánanézz az alapvető dolgoknak.
2021. szept. 15. 07:55
Nem hiszem, hogy baj, nekünk 3 nappal volt kisebb, azt mondta a doki később fogant, mint a menstruáció alapján várt és hogy ez gyakori, 12. heti uh-n átírta a szülés várható időpontját a méretnek megfelelően, aztán szültem 1 hónappal előbb, úgyhogy lényegében teljesen mindegy 1 hét különbség.
2021. szept. 15. 07:57
2021. szept. 15. 08:00
4/11 A kérdező kommentje:
Itt aztán csupa csupa jó szívű nő van, csak azért mert feltesz az ember lánya egy egyszerű kérdést. Kedves kettes köszönöm a válaszod, a tiéd legalább megadta azt amit tudni szerettem volna. :)
Kedves Kérdező, jól megfogtad a lényeget: egy egyszerű kérdést írtál ki. Egy olyan egyszerűt, amit internetes kérdéskiírás nélkül is tudnod kellene, vagy ha nem, legalább tudnod kellene a választ megtalálni.
2021. szept. 15. 08:15
2021. szept. 15. 08:34
7/11 A kérdező kommentje:
Valószínű azért itt kérdeztem mert nem a googlet akartam használni. De felejtsétek el hogy bármit is kiirtam.
nem lesz baj,mert mérik teljesen jo az értékek
2021. szept. 15. 11:00
Ha nem tudod pontosan, mikor volt az ovulációd, és volt szívhang is, valószínű minden rendben, csak később fogant. Ezért jó tudni az ovuláció időpontját. Nekem például pontos 28 napos ciklusban a 15. napon volt, nos ha például nekem mondta volna a doki, hogy egy héttel kisebb akkor aggódni kezdtem volna. De rengeteg nőnek később van peteérése.
2021. szept. 15. 11:10
Nem értem, miért kell támadni... Ennél sokkal hülyébb kérdéseket is szoktak kiírni. Pontosítok, ez nem is hülye kérdés szerintem, de vannak idegbetegek, akik a gyakorin élik ki magukat kioktatgatásokkal.
Én pl. lombikos voltam, mindig 3-4 nappal kisebbnek mérték a babákat, már a kezdetektől fogva, a petezsákokat is. De egészséges gyerekeim születtek, semmi gond nem volt.
2021. szept. 15. 11:49
Kapcsolódó kérdések: