A korához képest majdnem két héttel kisebbnek mérték a babámat? Magzatvíz is kevesebb az átlagosnál.
34 hetesen 5 nap volt az eltérés.Előtt pedig max. 1-2 nap.
Orvos szerint nincs gond.
Nem sikerült teljesen megnyugodnom...
Volt valaki hasonló helyzetben?
Tegnap töltöttem a 38. hetet
32 hetesen átlagos méretei voltak, 36 hetesen 1 héttel mértek kisebbnek, 37 és 38 hetesen 2 héttel. Semmi baja, csak 48 centivel született, meg 3 kilóval, teljesen egészségesen. :) (1 nappal kiírt után született, magától indult be a szülés)
A másiknál volt magzatvíz kevés, átlagosnál kevesebb, ellenőrízte a dokim párszor, áramlás jó volt, a méhlepény se volt gáz, 38 hetesen 2-es. Nem jelentett gondot a kevesebb magzatvíz. Amíg nem kórosan kevés, addig biztosan nincs semmi gond!
Szia. Nekem 20 héttől (a 12 hetes uh szerint) mindig 2 héttel nagyobbnak mondták a babámat. A méret alapján 36 héten már 3700g volt, mégis vártak még 6 hetet, hogy a kiirt napon inditsanak. 4080g lett 40+5 napon.
Nekem is kevesebb volt a magzatvíz, és nekem is azt mondták nincs semmi baj. Legközelebbi uh-n meg normális volt. Azt mondták van hogy iszik a baba a vízből, akkor kevesebb, és van hogy belepisil.. Hát nem tudom ez mennyire igaz. Mindenesetre én is ideges voltam de nem lett baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!