Akinek kisebbnek mérték a babáját 1-1,5 héttel, mikor született meg? Bővebben lent.
A kérdésem arra irányulna, hogy akinek a babáját 1-1,5 héttel kisebbnek mérték az ultrahangos vizsgálatok során, a végén mikor született meg a kiírt dátumhoz képest? Vagy ezek az eltérések később még alakulhatnak?
Az első UH óta kisebb a babánk, de arányosan, jól fejlődik, valószínűleg később fogant, a ciklus második felében (bár "időben" pozitív volt a teszt, és középidőben voltunk együtt, gondolom így is lehetséges). Jelenleg 20+5 menzesz szerint, UH alapján 19+0. Amiatt fontos, mert VBAC-re készülök és nem szeretném, hogy indítsanak túlhordás miatt (miközben nem lenne indokolt). Köszönöm a válaszokat!
1 héttel kisebbnek mérték, 41. Héten indîtottak.
Ovu teszteltem, igy tudom, mikor fogant,8 nap eltérés volt, az én számitásomnál egy nappal előbb fektettek be, oxyra indult.
Végig 2-3 héttel kisebbnek mérték. Emiatt az utolsó hónapban naponta figyelték nst-n.
39+3-ra született, 2600 g-mal. Picike volt, de jól fejlett: még akkor sem került pic-re, amikor visszaesett a súlya 2360g-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!