Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek kisebbnek mérték a...

Akinek kisebbnek mérték a babáját 1-1,5 héttel, mikor született meg? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A kérdésem arra irányulna, hogy akinek a babáját 1-1,5 héttel kisebbnek mérték az ultrahangos vizsgálatok során, a végén mikor született meg a kiírt dátumhoz képest? Vagy ezek az eltérések később még alakulhatnak?

Az első UH óta kisebb a babánk, de arányosan, jól fejlődik, valószínűleg később fogant, a ciklus második felében (bár "időben" pozitív volt a teszt, és középidőben voltunk együtt, gondolom így is lehetséges). Jelenleg 20+5 menzesz szerint, UH alapján 19+0. Amiatt fontos, mert VBAC-re készülök és nem szeretném, hogy indítsanak túlhordás miatt (miközben nem lenne indokolt). Köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 26. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Végig kisebb volt 1 héttel, indítottak végül és kerek 41. hétre született természetes úton.
2021. okt. 26. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Végig 2 héttel kisebbnek mérték, de a 38. héten indult be a szülés. 2800 grammal született egészségesen, szóval ő alapjáraton kicsi baba volt.
2021. okt. 26. 08:30
 3/7 anonim ***** válasza:

1 héttel kisebbnek mérték, 41. Héten indîtottak.

Ovu teszteltem, igy tudom, mikor fogant,8 nap eltérés volt, az én számitásomnál egy nappal előbb fektettek be, oxyra indult.

2021. okt. 26. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Módosítottuk a terminust, mindhárom gyerekem 2 héttel később fogant, mint menzesz szerint “kellett volna”.
2021. okt. 26. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos 2 hétre rá indították. De sikerült természetesen. Ha belegondolsz sokan simán megszülnek 38. Héten, szóval szurkolok, hogy időre jöjjön.
2021. okt. 26. 12:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó lenne elkerülni az indítást, hogy nagyobb esélyem legyen a term. szülésre!
2021. okt. 26. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Végig 2-3 héttel kisebbnek mérték. Emiatt az utolsó hónapban naponta figyelték nst-n.

39+3-ra született, 2600 g-mal. Picike volt, de jól fejlett: még akkor sem került pic-re, amikor visszaesett a súlya 2360g-ra.

2021. okt. 27. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!