Kisgyermekek mellett mit tanultatok? Hogyan képeztétek magatokat az otthon töltött évek alatt?
Annyi mindent tanulnék, és szívesen fejleszteném magam a következő években.
Van egy 17 hónapos kisfiam, aki mellett elkezdtem tavaly a mesterképzést. Még két félév van hátra az egyetemből ,de Úton a tesó, és úgy tűnik, hogy most passzív félévre megyek, és várhatóan majd jövő szeptemberben, egy 10 hónapos és egy 2,5 éves gyerkőc mellett fogom folytatni a sulit.
Ti mit tanultatok? Volt, aki teljesen mást tanult, mint korábban és gyes után karriert váltott?
Vagy inkább maradtatok a szakterületeteken és a meglévő tudásotokat szélesítettétek?
Én a gyerekek előtt megszereztem minden olyan képesítést, ami az életemhez és a terveimhez kell.
Elképzelni nem tudom, hogy tudnék bármit is tanulni két pici meg egy háztartás mellett.
34 evesen szultem, elotte tanultam eleget, erettsegi, technikusi, egyetem, par szakmai tanfolyam. Eleg volt 😆
Ehhez kepest gyes utan a hobbim lett az uj szakmam , most ebbol elunk, teljesen jol (apuka nincs kepben).
1. Ameddig dolgoztam és nem volt gyerkőc, addig én is úgy éreztem, hogy megvan minden szükséges tudásom a jelenlegi munkámhoz. Bevallom, most egy kicsit kikapcsol az önfejlesztés és a tanulás lehetősége. Megmozgatja az agyamat egy-egy beadandó.
2. Gratulálok, sok sikert az egyetemi évekhez! Levelező vagy nappali képzésre jelentkeztél? :)
3. Tök jó, hogy megtaláltad azt, amit szeretsz csinálni és ezzel még pénzt is tudsz keresni. :)
Megkérdezhetem, hogy milyen területen tudtad ezt megvalósítani? Elsőre kézműves tevékenységre gondolnék.
Kerdezo, 3-as vagyok.
Fotozas, egesz kiskorom ota csinaltam mint hobbit, 17-18 evesen mar komolyabban , palyazatok, fotoztam ujsagnak, konyvnek. De vegig csak hobbi maradt, teljesen mas teruleten diplomaztam. Aztan most igy 40 ev folott ebben dolgozok magamnak mint vallalkozo, es lekopogom, jol megy szerencsere. 🙂
Nyelven kívül semmit. Azt is szórakozásból.
Diploma, 2 nyelvizsga, +egyéb felsőfokú okj gyerekek előtt megvolt, és nem volt tervben váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!