Hányas ruhákat vegyek a leárazáson jövő nyárra a most 134-es lányomnak?
Nem én pontoztalak le.
A "ruha spájzolás"-nak azért nem könnyű ellenállni, mikor 500 Ft-ért osztogatják a h&m-es cuccokat. Mi 90%-ban onnan öltözködünk es tényleg nagyon durván jó leárazások szoktak lenni.
Egy évre sosem vettem előre, mert kiszámíthatatlan. Max a következő évszakra. Mondjuk most is megvettem a fiamnak az őszi ruhákat, mert fillérekért volt a H&M-ben. De az csak 1 mérettel nagyobb.
De a lányom pl.tavaly nyáron 146-os ruhákat hordott, idén nyáron meg 164-es, meg xxs méretet. Annyit nőtt, hogy csak pislogok.
Rám meg a 14 éveseknek való ruha még felnőttként is nagy...
Szerintem 1 meretnel többet nem nőnek 1 év alatt. Gondolj bele, 1 méret az 6 cm különbség.
De ha most épphogy már csak jók rá a 134-es cuccok, akkor meggondolando a 146-os, vagy 140-es olyan markakbol, ami kozrudottan nagyobb (pl H&M, Kik).
12-es vagyok , igaz nekem eddig mindig bevalt, de a biztonsag kedveert en is cimkesen rakom el, igy el tudom adni annyiert amennyiert vettem.
Cipobol viszont csak sportcipot veszek igy, mert az meg minden evszakban jo , plusz az iskolai egyenruhahoz cipot mert az is mindig kell es mindig fekete bor ha tel van ha nyar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!