Halálra unom magam amíg fociznak. Hogy lehet a kínt oldani?
Egy rakat gyerekprogram nekem csak folyamatos felügyelet, igyatok vizet, egyetek, kössétek be a cipőfűzőt, akár játszótér, pályák, görkorcsolya jégkorcsoja, strand, csodák palotája, kirándulás, gombászás, Balaton, fagyizás sütizés könyvtár torna street workout, nyelvtanulás, stb.
Magánéletem barátaim meg nyilván nincs is. Csak munka gyerekek.
Voltam már 1 nap szabad a 365 ből. Míg suliban vannak 16 ig.
Mivel még az sincs kit hívjak fel, egyedul meg nem akartam kóvályogni sehova sem, max ügyintézni, semmi értelme nem volt.
Ilyen 1 napok alatt nem tudom megváltani az életem.
Nem, nem kötné fel magát, mert a szülők többsége így él. A különbség, hogy megtalálják benne a maguk örömét is
Pl: egy állatkertet, strandot, kirándulást,múzeumot, könyvtárt én is pont ugyanúgy élvezek, mint a gyerekek.
Focizni meg mehet velük az apjuk, abban nem veszek részt.
Olyan programot rendszeresen nem vállalok be, amit annyira nem bírok, hogy még megjátszani se tudom magam. Egyből levennék.
Senkivel nem baratkoztál össze ezeken az edzéseken? Nincs 1 vagy 2 anyuka, akivel jóban lennétek?
Mert akkor rotálhattok, 1x 1ik viszi a 3 kölyköt,a másik 2 csavarog, másszor a másik pl.
Anyukák nyilván vannak de azok csak sorstársak. Nem barátok. Képesek a fizetésemről faggatni meg a magánéletemről vagy a gyerek apjárol. Még én érzem magam kellemetlenul, hogy komolyan mi köze hozzá? Inkább rühellem őket mint fordítva.
Aztán olyan is volt hogy egyik anyuka gyerekének az volt a játék a strandon, hogy az én gyerekemmel játékból birkóznak lenyomja a víz alá a fejét meg ezek, az anyuka meg olyan nyávogva szólt a gyerekére hogy jaj ne csináld már ezt szegénnyel. Meg kimosolygta az egész szitut mikozben én majdnem vizbe pofoztam volna azt az anyát de kulturált maradtam. Ott arra kellett felügyelnem is hogy a proli gyereke hagyja az enyémet békén, meg szétszedni őket, állandóan tapadt rám az a nő, de pont akkor hál ég jöttek tesómék(3 évente ha találkozunk..), és azonnal le is léptünk onnan másik medencébe értelmes strandolás lehetett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!