Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Halálra unom magam amíg...

Halálra unom magam amíg fociznak. Hogy lehet a kínt oldani?

Figyelt kérdés

Egy rakat gyerekprogram nekem csak folyamatos felügyelet, igyatok vizet, egyetek, kössétek be a cipőfűzőt, akár játszótér, pályák, görkorcsolya jégkorcsoja, strand, csodák palotája, kirándulás, gombászás, Balaton, fagyizás sütizés könyvtár torna street workout, nyelvtanulás, stb.

Magánéletem barátaim meg nyilván nincs is. Csak munka gyerekek.

dec. 26. 08:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
*jöttek tesómék a gyerekekkel
dec. 26. 10:18
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Az a baj, hogy te ilyen tipikus mártír vagy. Szereted magad nagyon sajnáltatni meg szenvedni, de semmit nem tennél, hogy kilépj belőle.
dec. 26. 10:21
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
Dehát ezt te magad csináltad. A te döntéseid. Nem értem, mi a gond, mit szeretnél?
dec. 26. 10:21
 14/25 A kérdező kommentje:

Igen biztos imádok szenvedni. Azert irtam ki is.

Nem magam csinaltam nem én döntök. Ez alap annál akinek gyereke van hogy neveli felügyeli stb.

Lasd 7ben is

" a szülők többsége így él."

Aki mégcsak a kérdest se érti, az mehet is.

dec. 26. 10:48
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

De, te döntöttél így. Te nem érted.

Döntöttél, hogy legyenek gyerekeid.

Mi volt a terv? Azt gondoltad, hogy szobanövények? Miben szeretnél segítséget, mi a kérdés?

Vállalj kevesebb munkát, hívj bébiszittert, apjuk is van.

dec. 26. 10:54
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Menj el 2 hetente 1x. Az nem olyan gyakori, hogy ne lehessen megoldani, de elég rendszeres, hogy fenn tudj vele tartani egy baráti kapcsolatot. Érdekesebb programokra lehet hívni másokat is, akár gyerekeseket vagy gyerekteleneket, amíg a gyerek a játszóházban ugrál, ti kint megisztok egy kávét és beszélgettek. Mi úgy is össze szoktunk gyűlni barátokkal, hogy mindenki hozza a gyerekét, azok együtt eszik a homokot meg pancsolnak, mi meg grillezünk, dumálunk. Ha jut 10 felnőtt 4 gyerekre, akkor az senkinek nem olyan megterhelő, hogy ne lehessen tőlük beszélgetni.
dec. 26. 10:55
 17/25 A kérdező kommentje:

15 hagyjá már ezzel a döntögetéssel! Normalis anya egyse löki ki az utcára a gyerekét higy ne haragudj fiam húzz innen mert en megyek bulizni!

Nincs dönteshelyzetben egy anya! A gyerekkel foglalkozni kell ellátni meg stb! Húzz már innen!

Én azt keresem hogy ebben hogy hol lehetnék ÉN is mint ember vagy nő! Írtam hogy nemcsak anya vagyok meg kvázi gyerek.

Focizok görkorizok mint a sunshine barbie.

Ha nem értesz egy kérdést se kértelek már hogy ne ide böfögj már akkor!

Köszi 16 az értelmes tippeket!

dec. 26. 11:01
 18/25 anonim ***** válasza:
64%
Ha meg az a gond, hogy honnan szerezz barátokat... Ha úgy nyilatkozol emberekről, hogy képesek a fizetésemről, a magánéletemről meg a gyerek apjáról faggatni, rühellem őket, akkor ne csodálkozz, hogy nincsenek barátaid. :D Mit kérdezzenek, hogy mi a hobbid? Mert nyilvánvalóan semmi. Vagy hogy te mit gondolsz, hogy fognak - e a Marson élni emberek 100 év múlva? Majd oda is el fog jutni a beszélgetés, de nem ülhetsz így oda a játszótéren egy ember mellé, először mindenki az alapokkal kezd. Mesélj a munkádról, biztos vannak érdekes részei, mesélj a családodról, ha minden perced velük töltöd, akkor biztos fontosak neked. Kérdezd őket azokról a dolgokról, amik neki fontosak, hátha találtok egy jó közös témát. Legyél nyitott a többi ember felé, köszönj a kutya sétáltatóknak, szólj egy kedves szót a melletted 10 perce álló anyukához, kérdezd meg a kollégád, hogy van - e kedve együtt ebédelni, süss a munkába fehér csokis áfonyás muffint, és kínálj meg mindenkit. Ha begubózol, sosem lesznek barátaid, bármennyi időd van. Ha te fixen csak anyaként vagy hajlandó viselkedni, akkor mindenki csak anyukának fog látni. Vegyél magadnak néhány csini ruhát, csináld meg a hajad néha szépen munkába, olvass egy jó kis könyvet, hallgass podcasteket, amik tök jó beszélgetés indítók tudnak lenni. Ha pedig elképzelhetetlennek találod, hogy nyitott legyél, de közben szenvedsz attól, hogy bezárva érzed magad, akkor menj el egy pszichológushoz, hátha van valami mögöttes probléma, ami miatt küszködsz és tud segíteni átbillenni ezen.
dec. 26. 11:07
 19/25 anonim ***** válasza:

Amikor velük vagy játsz velüi, légy jelen, legyen minőségi idő. De nyilván nem ez az élet, csak egy szelete. Legyen saját énidőd is, és akkor kevésbé fog hiányozni. Kompromisszum az egész. Nem lehet 0-24 a gyerekeknek megfeküdni, mert kiégsz.

Pl 2 óra játszó, szuper, felmegyünk, mindenki habfürdőzik, addig iszom egy kávét, aztán játszanak nyugiban vagy nézzenek egy mesét te addig olvasol...

dec. 26. 11:09
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is van gyerekem, mégse élem meg ilyen borzalomnak, mint te. Én el tudok menni fodrászhoz meg körmöshöz, amikor akarok, tudok a barátaimmal is találkozni. Mondjuk nekem van egy férjem, aki ugyanolyan teljes értékű szülő, mint én.
dec. 26. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!