Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Halálra unom magam amíg...

Halálra unom magam amíg fociznak. Hogy lehet a kínt oldani?

Figyelt kérdés

Egy rakat gyerekprogram nekem csak folyamatos felügyelet, igyatok vizet, egyetek, kössétek be a cipőfűzőt, akár játszótér, pályák, görkorcsolya jégkorcsoja, strand, csodák palotája, kirándulás, gombászás, Balaton, fagyizás sütizés könyvtár torna street workout, nyelvtanulás, stb.

Magánéletem barátaim meg nyilván nincs is. Csak munka gyerekek.

dec. 26. 08:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
65%

Pedig döntés.

Az is hogy gyerekes lett. Tudtad előre hogy foglalkozni kell vele.

Meg az is hogy te mindenkinél jobbnak tartod magad és nem is akarsz barátkozni. Mert mindenki hülye csak te vagy helikopter.

Érdekes sok száz másik anyuka nem szenved így mint te. Nekem pl 5 éves a fiam. Ha játszótérre megyünk akkor hívom a vele egyidős gyerekkel rendelkező barátnőimet. Foci edzésen is ott van kisfiam csoport társa akinek az anyukája szintén barátnőm szóval tudunk beszélgetni. Havonta el tudok menni fodrászhoz, körmöshöz, 1-2 havonta csajos estére mert van a gyereknek apja is és nem hal bele ha vele van. De ha nem lenne az életünk része apuka akkor is megoldanám mert akarom. 2 hete céges bulin voltam és jól kirúgtam a hámból. Mert ott is vannak számomra kedves kollégák.

Szóval ha nem vagy hajlandó emberi kapcsolatokat építeni akkor az a te bajod. Te döntésed.

dec. 26. 12:22
 22/25 anonim ***** válasza:
Ne menj ilyenekre 🤷
dec. 26. 13:50
 23/25 anonim ***** válasza:
79%

Az döntés, hogy csak ebből áll az életed. A nagyobb része persze, de ha van hol feltöltődni és szereted a gyerekeidet, ez azért nem akkora teher.

Hetente, kéthetente egy délután csak az enyém. Hogy mivel töltöm, az az én dolgom. Elmegyek úszni, moziba akár egyedül is, beülök kajálni, barátnőzni, akármi. Az a pár óra az én igényeimről szól és van mit tervezni, van mit várni. Nekem ez így tök jól bejött. Amíg pedig a gyerekek az udvaron fociznak, görkoriznak, nem tudom, addig én vagy játszok velük, vagy olvasok egyet, vagy megcsinálom kint, amit meg kell.

A kulcs szerintem az, hogy az egyensúly megteremtése a te dolgod. Ne várj csodát másoktól, vagy a sült gaalmbtól, mert a saját életedben, a saját igényeidre kell kialakítanod azt a stratégiát, hogy mikor és miben találod meg önmagad. Ezek tök apróságok is lehetnek. Én pl. nyáron rendszeresen megyek ki a medencébe csobbanni egyet, amikor a gyerekek már alszanak. Ez tök nem nagy dolog, de mégis hatalmas feltöltődés a tudat, ha valamit végre magamért teszek. Rendszeresen tennünk kell magunkért, hogy megmaradjon az ép elme. :)

dec. 26. 14:23
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Amikor focimeccsük van vagy játszótéren barátokkal játszanak és tényleg csak figyelem őket, akkor én is tudok unatkozni, ilyenkor vagy olvasok vagy telefonozok. De strand, állatkert, kirándulás, könyvtár, korcsolyázás stb stb nekem ugyanolyan móka mint a gyerekeknek. Sajnos messze nem tudunk annyit eljárni mint szeretnénk, mert egyik gyermekünk súlyosan halmozottan sérült. Nah akkor unom magam halálra, amikor minden nap immáron 8 éve masszírozom, nyújtom, tízezredszerre gyakoroljuk ugyanazt a mozdulatot stb, ülök minden hónapban órákat autóban majd az orvosnál, mert eppen valamilyen kontrollja van, lesem elalvás után, hogy csak csámcsog álmában vagy éppen epilepsziás rohama indul. Nah ezek a dolgok a szívások, nem az, ha strandolni kell a gyerekkel.
dec. 26. 17:19
 25/25 anonim ***** válasza:
74%

ėn mindig élveztem ha gyerekeimel muzeumba csodák palotája ,kiråndultunk ,strand,fagyizás játszoterezés.ėn se görkorizni se jégkorizni nem tudok de elvittem a gyerekeimet

nekem ezek nem unalmas programok .

én is élveztem élvezem.

lányomal kicsi kora otta együtt sütünk karácsonyi sütiket.

együtt diszitetük fát és hatalmasat nevetünk

sőt segitek neki ősszerakni 3d puzzlet stb

én pl direkt aktiv programokat szerveztem amit én is élvezni tudtam.

voltak jåtszotéri ismerösök bölcsiböl késöbb ovodåbol ismerösök iskolábol,volt/van néhåny baråtom velük dumáltam személyesen most mår csak messengeren néha .

volt /van hobby kertėszkedtem aztán elköltöztünk ,most pl kreativ hobby van .

a gyerek nevelės nem könnyü sőt alkalmanként nehéz.

de nem is olyan szörnyü mint aminek te lefested.

dec. 27. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!