Tényleg mindent egy anyának kellene csinálnia gyerek mellett?
Igen de a munka nem tart elvileg egész nap, a férj 8 órát dolgozik,egy anya viszont egész nap anya... régen igen a nő otthon volt,de cserébe az akkori férfi 10-12 órázott utána meg otthon vakolta a ház falát,szerelt stb azért a mai férfiak sooookkal kényelmesebb életet élnek.
Igen én is benne voltam a gyerekcsinálásban,de gondolta volna a fene hogy ennyire matrica baba lesz és egybefüggően jó ha 2 órát alszom, ellenben apa kialussza magát.
Bébiszitterkedés
Takarítás
Főzés
Animátorkodás
Ez 4 munkahely, mindet csinálja egy anya. Idegeneknek ezért fizetés jár.
Az anya kapja a csedet, ugyána gyedet és a gyetet. Azért kap "fizetést" az államtól hogy vigyázzon a gyerekére otthon. Persze órömmel teszi, de ha ezt felrója neki az ember akkor nyugodtan lehet húzni a szátokat arra ha valakinek a hobbija a munkája, pl grafikus imád rajzolni, csinálhatná ingyen... ahha.
Az anyaság egy 24 órás ügyelet. Ugraszthatónak kell lenni minden pillanatban. A biztonsági őr is ezt csinálja, napja nagy részében körbesétálja a területét, vagy ül és kamerán figyeli. Ezért ő is fizetést kap. Pedig csak ül, mondhatnánk.
Szóval amikor letelik a 8-10 óra munkája apucinak akkor hazamegy, és számomra akkor telik le a "munkaidő".
Persze próbálok sok mindent megcsinálni, de ami nem fér bele, az bizony közös munka lesz otthon.
Ez van, le lehet pontozni. Nem vagyok robot. Elvárom, hogy nyugodtan letudjak zuhanyozni, hogy tudjak egyet rendesen kakálni. Emiatt nem kényelmesedett el senki, és most hogy egy bő féléve dolgozok, nincs panaszom semmire. De a magyarok, főleg magyar nők imádnak mártírkodni.
#24 Krisztike, az ég àldjon már meg, hogy neked egy szerencsétlen ismerősöd baràtod nincs, hogy itt kell magad nonstop promózni? A komplett önéletrajzod ismeri màr mindenki te szerencsétlen. Tudjuk mennyit szexelsz, tanulsz, mit csinal a szent férjed. Baromira nem kívàncsi ezekre senki, indits egy blogot, ott elolvassa aki akarja.
Jah nem lehet mindenki irodista, ahogy nem lehet mindenki 12 oràkat güriző se. Bocsi màr de az én férjem is hasznos tagja a társadalomnak, attól hogy nem derogàlt neki 5 évig egyetemen tanulni. De majd még ők szégyelljék magukat az ilyenekkel szembej, nem?
Ha meg határon dolgozik a zurad, jó xar munkat végez mert rendre kapnak el migrànsokat orszàgin belül a csempészükkel 😂 szólj neki ne aludjon annyit.
A férjed egy here. Anyuci pici fia. Az irasodbol úgy tűnik mindig ilyen volt és ilyen is marad sajnos.
Azért mindenképp próbálj vele beszélni mert ez így nem fair. Még akkor sem ha csak ő keres pénzt. A gyereket ketten vallaltatok, az a minimum hogy vele foglalkozik meló után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!