14 hónaposom mellett SEMMIT nem tudok csinálni. Mit csinálok rosszul? Vagy más is van így?
Az én lakásom már majdnem egy éve szinte teljesen le van csupaszítva.
A virágokat behordtam a kisszobába és elbarikádoztam, terítő, díszek, mütyürök nincsenek elérhető magasságban, a szekrények nyitókái madzaggal összekötve stb.
17 hónapos a lányom, ő is rámol, kóstol mindent, ami az útjába esik.
Így, hogy a lakás majdnem gyerekbiztossá van téve (tökéletes sosem lesz :D ), nem kell aggódnom, ha elmegyek c-re, zuhanyozni, vagy én épp mosogatok, míg ő a szobában molyol.
Hiába pontoztatok le,aki elkapatja a gyerekét,az ne sírjon,hanem tegyen valamit.
Szalad a lakás,piszkos,szutykos,egy normális ebédet nem tud megfőzni az anyuka mert a gyerek parancsol?És nap mint nap ezt olvasom.RÖHEJ.
10 hónapos a fiam, egyedül jön megy a lakásban.
Minden úgy van kialakítva, elpakolva, ne eshessen semmi baja!
Nyugodtan főzzetek a konyhában, mosogathatok, mert tudom nincs elől olyan amit lenyelhet, nem érvel olyat ami ami veszélyes lenne rá. Mosni lehet mellette, együtt válogatjuk a ruhát, teregetünk, port törölni, porszívózni is lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!