Hogyan fogyókúrázzak 5 hónaposom mellett?
Figyelt kérdés
Most érkezett el az idő, hogy tudnék végre bármit tenni azért, hogy a felszedett kilók lemenjenek, ti hogyan oldottátok meg a tornát/futást/edzést/diétázást a baba és a házi teendők mellett? Tudtok esetleg valami jó fogyókúrát?2010. aug. 1. 22:09
1/4 anonim válasza:
Ugye már nem szoptatsz?
5-6 hónapos baba rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszik. Te is kövesd a példáját. :) Emellett vidd el sokat sétálni. Amikor alszik, akkor 10-20 perc torna is talán belefér. Kitartás!
2/4 A kérdező kommentje:
A hetekben fogyott el a tejem, eddig próbálkoztam visszahozni, most próbálom a gondolataimat más felé terelni, pl. a felszedett 10-15 kiló leadása felé. (Lehet, hogy van az 20 is...) Eddig nem mertem elkezdeni, mert amíg volt is kevés volt a tej...
2010. aug. 1. 22:30
3/4 anonim válasza:
Szia én Callanetics tornázni szoktam DVDre. 50perc, így alvásidő alatt elvégezhető. Általában napközben szoktam, néha pedig az esti lefekvés után. Próbálok többször kevesebbet enni, sok gyümölcsöt. Kb ennyi, úgy néz ki, beválik!
4/4 anonim válasza:
Nekem semmi nem volt jó, csak akkor amikor már kezdett visszaállni a szervezetem a régi kerékvágásba. Addíg bármit is csináltam, nem ment le egy deka sem. Azóta viszont olvadnak le a kilók, persze teszek is érte.... Zöldség,gyümölcs,mozgás amikor alszik a lányom. Úgy emlékszem majdnem egy éves volt mikor észrevettem hogy pár kiló elhagyott :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!