14 hónaposom mellett SEMMIT nem tudok csinálni. Mit csinálok rosszul? Vagy más is van így?
Ó,az én kis csemetémmel sem egyszerű az élet!18 hónapos most és mindenhol ott van,minden érdekli.A szekrényből pakolást már megszoktam és annyira nem is eszem magam miatta,bár elég unalmas naponta 20x elpakolni utána.A legújabb hóbortja,hogy az ágyon rohangál,engem meg elkap a frász,mert rettegek,hogy leesik és eltörik keze-lába stb.Ha elfordulok elcsavargatja a tűzhely kapcsolóit,így sikerült már szénné égetni a kalács alját,míg a teteje nyers maradt,mert a kisfiam elállította a sütési módot.
Ez csak néhány dolog,amit kiemeltem,de általánosságban nagyon eleven és minden lében kanál kis kölyök.Nagyon nehezen boldogulok vele én is,nálunk is sokszor szalad a lakás.Hiába mondják itt néhányan,h ők bizony hagyják,had üvöltsön a gyerek,amig ők a házimunkát csinálják,nálunk ez a módszer sem válik be.Próbáltam már,hogy nem veszek tudomást a hisztijéről,de elég nehéz úgy mosogatni,hogy közben a gyerek csimpaszkodik a lábamon,húzza lefelé rólam a nadrágot és üvölt,hogy "oppá ana oppá".A fél ház az ő játékaival van tele,de hozzá nem nyúl semmihez,nem tudja lefoglalni magát egy percig sem,szóval mondhatom elég mozgalmasak szoktak lenni a délelőttök,amikor kettesben vagyunk itthon.
Néha én is kiborulok,mondtam is a férjemnek,hogy nem tudom elképzelni,hogy mások is ennyit küszködnek,hogy a gyerek mellett legalább a legszükségesebb teendőket el tudják végezni.Hááát,úgy látszik mégis van másik anyuka is,aki hasonló helyzetben van.
Igazából tanácsot adni nem tudok,de hátha téged is nyugtat a tudat,hogy nem vagy egyedül.Aztán meg,ahogy itt az egyik válaszoló is írta,majd idővel jobb lesz minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!