Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon gáz, ha 9 hónaposom...

Nagyon gáz, ha 9 hónaposom mellett nem jut időm a húsvéti lőkészületekre? Nálatok hogy van ez? Segítségem nulla.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 13:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17 hósommal már átéltem pár ünnepet, én leredukáltam a dolgokat, amire marad idő arra marad, amire nem, az meg jó lesz úgy is.....nulla bűntudat, mert a gyerek az első
2010. ápr. 1. 13:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz. Húsvét lesz máskor is, a gyermeked meg most 9 hónapos. Most rád van szüksége, pár év múlva meg a barátaira. Ez az időszak nem jön vissza, feleslegesen ne aggódj a takarítás miatt. Nekem anyósom szokott segíteni, de még így sem tudom utolérni magam. Majd eljön az idő, mikor jut idő rendes nagytakarításra, most más a fontos. Nálunk sima takarítás lesz, mint normál hétvégén.

5 hós baba anyukája

2010. ápr. 1. 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Baromira nem érdekel a húsvét meg a készülődés.

tavaszi szünet van, nagyfiam ittho, kicsi 1 éves. Szombaton átmygünk anyámékhoz ebédre, aztán átvisszük a 10 éves fiamat a másik nagymammájához pár napra.

Hétfőn az párom átmegy az anyjáékhoz elmegy a fiamml locsolkodni.

Ennyi.

Nem suvickolma lakást, nem sütök, majd csinálunk valami, vasárnap, az időtől függ.

2010. ápr. 1. 13:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell készülődni húsvétra? :) Felteszem főni a sonkát meg a tojásokat :) Hétvégén meg hétfőn megyünk nagyilátogatóba, ennyi :)
2010. ápr. 1. 13:12
 5/14 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz pontosan? Takarítás v főzés v mi?!

A mi lányunk 13 hónapos, de kezdettől fogva meg tudok csinálni mindent mellette, pedig első perctől igényli, h sokat foglalkozzak vele. Persze nem úgy mennek a dolgok, mint mielőtt megszületett, pl. ablakpucolás-függönymosás első esetben 3 napig tartott:) A lényeg, h mindig vittem/viszem magammal oda, ahol épp dolgom van, állandóan új dolgokat kell adnom neki, h lefoglalja magát és így szépen lassan tudom csinálni a dolgomat.

Nekem sincs segítségem, férjem dolgozik és még sosem bíztam másra a kislányunkat.

Minden nap főzök, amíg nem ette a mi ételeinket, külön minden nap a babának is (üvegeset nem szereti).

Persze nem mindig olyan a ház, mint szeretném, de szerintem ez egy pici baba mellett nem gáz annyira.

Gondolj bele mi lesz, ha testvére is lesz...:)

2010. ápr. 1. 13:14
 6/14 anonim ***** válasza:

Én sem erőlködök. Takarítás csak a szokásos, majd apránként nekiállok a függönyöknek meg stb. Sütit csinálok majd szombat késő este (miután babókám elaludt), de csak sütés nélküli két is egyszerű édesség van betervezve.

Tojást nem festegetek, mert nincs értelme, csak úgy "mutatóba" meg sajnálom elpazarolni. Díszítettem tojásfát, tettem ki az ablakokba tavaszi-húsvéti díszeket. Azt hiszem, ennyi. :)

Kellemes ünnepeket kívánok nektek!

2010. ápr. 1. 13:15
 7/14 anonim ***** válasza:

én kitakarítottam, igaz 1,5 hét alatt, és a fiam 22 hónapos már, tehát könnyebb a dolgom vmennyivel. minden nap 1 szoba:) vhogy ezt anyu belémnevelte, h az ünnepekre csilli-villi legyen minden. meg költözni is fogunk húsvét után rögtön, tehát akkor majd kevesebbet kell sikamikálnom:)

de főzni nem fogok! sütni is max. vmi gyorsat. vasárnap megyünk ebédelni a mamáékhoz, hétfőn az állatkertbe anyukámmal:)

2010. ápr. 1. 13:18
 8/14 anonim ***** válasza:

13:12

Ez tetszett, én sem értem, minek ünnepek előtt a nagy hajcihő.

2010. ápr. 1. 13:21
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
Utálom a húsvétot!!!!Sosem tartjuk.LEszoktattunk mindenkit arról hogy jöjjön locsolni :P a férjem sem megy....nagyfiam 10 éves ő a férjem öccsével elmegy locsolkodni mi meg bográcsolunk egyet baráti társaságban.A nagytakarítást nem a húsvét alkalmából csináltam hanem mert muszály volt 3 gyerek van,10,4,2évesek.Nyúl csomagot sem veszünk nem eszik meg felesleges.Jelképesen kapnak 1-1 csoki nyuszit a "nagyok"1-1 sprayt mert imádnak fujkodni a kicsi meg egy kisautót+1-1 labda a nagyfiunak 1 foci és ennyi.Tojást sem festünk.Kalácsot lehet sütök de nem biztos....
2010. ápr. 1. 13:32
 10/14 anonim ***** válasza:
elsö a gyerek aztán mikor pihet akkor amit tudtam azt csináltam meg bevontam páromat is.Vigyázott a kicsire esténként ö fürdetett hogy valamit tudjak csinálni.Nem lesz idén sem máshogy.Nincs bütudatom mert nem hagyom sirni mert husvét lesz.Amit tudsz megcsinálsz a többi meg ne érdekeljen.
2010. ápr. 1. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!