Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon gáz, ha 9 hónaposom...

Nagyon gáz, ha 9 hónaposom mellett nem jut időm a húsvéti lőkészületekre? Nálatok hogy van ez? Segítségem nulla.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
dettó, mint a 13.12-es :))
2010. ápr. 1. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Heti egyszer szoktam takarítani, akkor is ha húsvét van, ha karácsony. Ez most sem lesz másként. Főzni szoktam, ez se lesz másként, csak most nem kell vele foglalkozni: odateszem főni a sonkát meg a tojást és viszlát.

Kiraktam néhány tojás- és nyúlmintát tányéralátétet, meg néhány nyulas szalvétát díszitésnek, ennyi doszt elég.

2010. ápr. 1. 15:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Én szeretem a húsvétot, igazi tavasznyitó ünnep. De nálunk leginkább bográcsozásból áll a hosszú hétvége, erre nem nagyon kell készülni. Dekoráció nem lesz (úgyis az udvaron leszünk egész nap).

Kb ennyire van időm a 9 hónaposom mellett. :-)

2010. ápr. 1. 15:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor nálunk se lesz több egy húslevesnél, főtt sonkánál, tojásnál, és talán még egy süti is belefér. A takarítás nem érdekel mert rendszeresen takarítok, szóval nem vesz fel a kosz :)

Boldog ünnepet mindenkinek!

2010. ápr. 1. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!