Nagyon gáz, ha 9 hónaposom mellett nem jut időm a húsvéti lőkészületekre? Nálatok hogy van ez? Segítségem nulla.
Heti egyszer szoktam takarítani, akkor is ha húsvét van, ha karácsony. Ez most sem lesz másként. Főzni szoktam, ez se lesz másként, csak most nem kell vele foglalkozni: odateszem főni a sonkát meg a tojást és viszlát.
Kiraktam néhány tojás- és nyúlmintát tányéralátétet, meg néhány nyulas szalvétát díszitésnek, ennyi doszt elég.
Én szeretem a húsvétot, igazi tavasznyitó ünnep. De nálunk leginkább bográcsozásból áll a hosszú hétvége, erre nem nagyon kell készülni. Dekoráció nem lesz (úgyis az udvaron leszünk egész nap).
Kb ennyire van időm a 9 hónaposom mellett. :-)
Köszi a válaszokat, akkor nálunk se lesz több egy húslevesnél, főtt sonkánál, tojásnál, és talán még egy süti is belefér. A takarítás nem érdekel mert rendszeresen takarítok, szóval nem vesz fel a kosz :)
Boldog ünnepet mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!