Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg mindent egy anyának...

Tényleg mindent egy anyának kellene csinálnia gyerek mellett?

Figyelt kérdés
Férjem nem igazán szokott segíteni a háztartási munkákban. Amióta együtt élünk mindig én takarítok, porszivozok, fürdőt, wct teszem rendbe, mosok, teregetek, mosogatok. Anyukája szerint a gyereket bevonva mindent meg kellene csinálnom és nem a férjemet csicskaztatnom hogy addig ha vmit csinálok legyen el vele. Neki soha semmiért nem szól, pihenhet, sorozhet, akar munkábol ha hazaér. Ki szoktam porszívózni a gyerekem mellett, teregetek, mosok, de nagyon nehéz mivel folyton foglalkozni kell vele, azt akarja játszunk vele. Ha tényleg teszek veszek mellette ha egyedül vagyok hisztis lesz mire férjem hazaér és mindig én vagyok a hibás hogy már megint nem foglalkoztam igazán vele. Nehéz mellette a házimunka úgy hogy tartani kell vele a napirendet. Nem tudok hozzá egész nap beszélni játszani mert így sose sikerül az időt tartanom vele mindig valami csúszik. Nem fogad nekem nagyon szót hogy egyből jöjjön mondjuk enni pelust cserélni stb. Mindig hisztizik így meg nem haladok semmire. Kíváncsi lennék más anyukák hogy oldanak meg mindent gyerek mellett úgy hogy mondjuk magukra is jut idő meg tudnak foglalkozni is a gyerekkel és egy nyugodt gyerekük van. Elég rossz anyának érzem magam és úgy érzem nem tudom egyedül ezt csinálni.
2022. aug. 12. 15:05
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
1%
18as és te addig mentél letolni egy 8 órás műszakot mintha te lennél a férjed? Mert ha nem akkor könnyű úgy pampogni ha te nem teszel cserrébe semmit.
2022. aug. 12. 16:39
 22/40 anonim ***** válasza:
90%
21. Jézusom, de okos vagy. Leírta mit csinál. Ha ez neked semmi, nagy baj van nálad. Olyan patkány lehetsz, mint a kérdező férje.
2022. aug. 12. 16:48
 23/40 anonim ***** válasza:
89%

Igen a férjem dolgozik viszont álmai munkáját tehát neki nem munka( ezt ő maga mondta), DE ő utána 8 órát alszik és a nap 24 órájából 4-5 órát tud a gyerekkel lenni( nem egyben hanem reggel egy órát ha ébren van a kicsi és késő délután pár órát), ami persze nagy segítség de egyelőre kevés ahhoz hogy kipihent legyek, ja és férjem éjszakás szóval éjjel is az enyém a gyerek és nappal a férjem meg szépen alszik. Én ölni tudnék akár 3 óra egybefüggő alvásért. Szó szerint néha fekete foltokat látok,szédülök és minden izületem fáj. Tipikus krónikus álmatlanság tünetei.

18-as voltam.

2022. aug. 12. 17:24
 24/40 anonim ***** válasza:
6%
Másnak a férje is szereti a munkáját, viszont nem 8 órás, hanem 12-15 óra plusz hatarszolgalat a szerb hataron. Vezetés egész nap, drogosok, erőszaktevok lefegyverzese stb. Na az ilyennek is pampogjatok mar, hogy 50-50 a hazimunka meg stb.. Nem lehet mindenki irodista, van aki nem ilyen tipus eleve, megis igencsak hasznos tagja a tarsadalomnak.
2022. aug. 12. 19:07
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

"Amióta együtt élünk mindig én takarítok, porszivozok, fürdőt, wct teszem rendbe, mosok, teregetek, mosogatok"

Ha már gyerek előtt is így ment, min csodálkozol? Még ott is borulhat a felállás a gyerek után, ahol a férj is kivette a részét a házimunkából.

De így pláne adott az "úgyis otthon vagy a gyerekkel, ráérsz". Hisz előtte is te csináltad. Az anyósod abban a szellemben nevelte a fiát, hogy minden házimunka a nő dolga, te pedig a kezdetektől ehhez alkalmazkodtál.

Most már baromi nehéz lesz ezen változtatni.

2022. aug. 12. 19:27
 26/40 anonim ***** válasza:
87%
24 igen igen tudjuk leírtad már máshol is, kilettél ott is osztva, a migránsokkal harcoló férjed miatt már lassan ismerem az életed. Sírnihagyás és barátai.
2022. aug. 12. 19:36
 27/40 anonim ***** válasza:
77%
24. Megint a migránsokkal harcoló apuka? 😂😂😂 múltkor is megmondtuk, hogy pinokkiónak szültél gyereket, látom azóta továbbfejlődött a story. Hova tűntek a migránshordák?
2022. aug. 12. 20:15
 28/40 anonim ***** válasza:
59%

27

Miaz hogy hova tünt? Ilyen kérdést, hát a férj le nindzsázta nekünk.

Ennyit sem tudtok.

2022. aug. 13. 00:17
 29/40 anonim ***** válasza:
4%

Igen a férjem dolgozik viszont álmai munkáját tehát neki nem munka( ezt ő maga mondta)

Miért téged megerőszakolt a férjed és úgy lett a gyerek? te nem mindennél jobban akartad a gyereket?

Komolyan mondom, ti vagytok a szentek csak mert szültetek, és mindenki sajnáljon körbe milyen nehéz nektek, a férjetek nem csinál semmit csak döglik a munkahelyen egész nap.(szerintetek)

Nő vagyok, szültem kettőt, de ugyan úgy meg lehet oldani gyerekkel is a háztartást, csak akarni kell.

Nekünk ez a munkánk, a férjünknek meg a munkahely.

2022. aug. 13. 06:34
 30/40 anonim ***** válasza:
92%
29. Ezt ki mondta? Te nagyon el vagy tévedve. Ez a munkánk, abban az időben amíg a férjünk dolgozik és addig maximálisan helyt is állunk. De amikor hazajön engedtessék már meg, hogy a feladatokat ne egyedül kelljen ellátni. Talán egy anyának nem jár pihenő? Egy anya nem ülhet le? Egy anyának akkor is csak a munka van ha a férje sörözik? Eszem megáll milyen nők vannak. Annyira megnézném te szent anya, hogy vakartad volna a klotyót ha nem alszik el egyedül a gyereked. Vagy 20 perceket alszik. Akkor aztán akarhattad volna.
2022. aug. 13. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!