Normális, ha nem szereti a kisfiam, ha homokos a keze vagy a lába?
Figyelt kérdés
2.5 éves kisfiam nem szereti, ha homokos a keze vagy a lába. Mindig mondja, hogy fujj, és jön oda, hogy töröljem le a kezét vagy vegyem le a szandálját és szedjem ki belőle a homokot és a talpáról is pucoljam le.
Olvastam, hogy ez szenzorosságra is utalhat.
2022. júl. 24. 16:02
1/12 anonim válasza:
Enyém szintén fiú, 2,5 múlt. Azt se bánja, ha tiszta retek de q kezét ha ragad, piszkos rögtön megmossa vagy letorolteti. Mondjuk szerintem ez nem gond.. Én is letorlom ha ragad, piszkos, szerintem zavarja hogy nem tud úgy fogni vele, kényelmetlen érzés.
2/12 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Én is mindig utáltam bármiféle "koszt" magamon: gyerekként is, és felnőttként is.
3/12 anonim válasza:
Van aki szereti, ha homokos a keze vagy a lába...?
4/12 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Szenzoros...el ne vidd már ezért gyerekpszichológushoz.
5/12 anonim válasza:
Szenzoros? Akkor én is az vagyok. Elmúltam 2,5 éves...
7/12 anonim válasza:
Attól függ, hogyan nyilvánul meg a dolog. Lehet normális, és szenzorosságra utaló is
8/12 anonim válasza:
Utalhat, de csak akkor, ha más jelek is vannak. Önmagában semmit sem jelent.
9/12 anonim válasza:
Nem szeretem én se. Sőt, azt se, ha vizes a kezem vagy az arcom. 47 vagyok.
10/12 anonim válasza:
Bárcsak az én kisfiam se szeretné, ő szabályosan fürdik a homokban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!