Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gáz vagy sem így lenni a...

Gáz vagy sem így lenni a gyerek előtt?

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel költöztünk be álmaink kertes házába. Idén először került elő a medencénk, hétvégén már élveztük benne a játékot.

Igen ám, de én imádok napozni és medencézni is. Mivel otthon vagyunk, zárt kert, senki se lát be, így csak egy fürdőruha alsó volt rajtam, felül semmi. A férjem szerint már nem szabadna meztelenül látnia a lányunknak, ő 9 éves. Azt mondta vegyek fel felsőt is. Szerintetek igaza van? Gáz félpucéran lenni a gyerek előtt?

2022. jún. 7. 09:02
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
85%

9!

Köszi, nincs benne hiányom, nyugi. Van amúgy gyereked?

2022. jún. 7. 09:24
 12/37 anonim ***** válasza:
11%
De ha a férjét zavarja, az miért nem szamit?
2022. jún. 7. 09:25
 13/37 anonim ***** válasza:
64%
12. Ha őt zavarja, csukja be a szemét 🤷‍♀️
2022. jún. 7. 09:27
 14/37 anonim ***** válasza:
20%

13!

Aha. Tehát ha apuka kitaláltak, hogy ő még egy szál pötsben napozik innentől, akkor majd anyuka csukja be a szemét?

2022. jún. 7. 09:29
 15/37 anonim ***** válasza:
84%
Hát szerintem ezt embere meg családja válogatja. Nálunk nem volt szokás egymás előtt pucérkodni. Rajtam meg anyámon mindig volt rövidgatya+póló, akkor is, ha kettesben voltunk. Apu és a bátyáim is, egy rövidnadrágot a legnagyobb melegben is felvettek, nem boxerban flangáltak. Nem vagyunk ettől prűdek, mi így szoktuk meg. Aztán összejöttem a férjemmel, aki simán mászkált otthon alsóban, vagy pl zuhanyzás után a fürdőtől a szobájáig anélkül is. Ugyanígy az apja is, de az anyja és a húga is simán bugyi+melltartóban nyomta otthon sokszor. (Persze előttem nem így voltak, amikor odakerültem hozzájuk, csak a férjem elmondásából tudtam.) Nekem ez fura volt, de elfogadtam, mások vagyunk. Egy biztos, sem én, sem a férjem nem lettünk prűdek, defektesek, melegek, szorongóak, túlzottan gátlásosak, vagy bármi ilyesmi. Mindketten teljesen normálisak vagyunk, a hangok a fejünkben is megmondták. 🤣 Viccet félretéve, a férjem a mai napig is simán elvan itthon boxerban, én meg felveszek gatyát meg pólót, szóval azért látszik, ki mihez szokott. 2 gyerekünk van, 6 és 2 évesek, én nem nagyon pucérkodom előttük, a férjem van, hogy a fürdőtől a boxeres fiókig meztelenül megy, szóval pont mint ahogy anno otthon csinálta.
2022. jún. 7. 09:33
 16/37 anonim ***** válasza:
70%
14. Nem olvastam sehol, hogy anyuka a punciját akarja mutogatni. De biztosan te olvasol a sorok között. Ha egy férfit zavar, hogy a felesége félmeztelenül napozik, ott nem a nővel van a probléma.
2022. jún. 7. 09:46
 17/37 anonim ***** válasza:
22%

16!

Nem olvasok a sorok között, csupán nem értem: ha azzal nincs gond, hogy anyuka a melleit mutogatja apuka korona ékszere miért lenne problema?

Szerintem meg átlag férfi úgy gondolja, a felesége melleit rajta kívül senkinek nem kell latnia. A gyereknek sem, ha már kinőtt a szoptatás korából

2022. jún. 7. 09:49
 18/37 anonim ***** válasza:
22%
Ossze ne verekedjetek :D
2022. jún. 7. 09:51
 19/37 anonim ***** válasza:
62%
Én valamennyire lehet, hogy prűd vagyok, mert ha fiad lenne azt gondolom vehetnél fel bikinifelsöt. De így hogy lányod van nyugodtan lehetsz felső nélkül. Minden női öltözőben meztelenül flangálnak a nők egymás előtt, de a legjobb ha megkérdezed a lányod zavarja-e.
2022. jún. 7. 09:53
 20/37 anonim ***** válasza:
78%
17. Azért mert a koronaékszerhez (lol) hasonló testrész a női nemiszerv. Az, hogy a férfiak szeretnek a mellel szex közben játszani és ezért szexualizálta a társadalom, had ne kelljen takargatni. Ha én bikini felső nélkül akarok napozni a férjem a fején is pöröghetne se érdekelne, hiszen az én testem. Mellesleg én nem egy kontrolláló herét választottam. Az a férfi, aki meg féltékeny a saját 9 éves lányára ne napozni akarjon, hanem járjon terápiára, mert beteg az agya.
2022. jún. 7. 09:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!