Gáz vagy sem így lenni a gyerek előtt?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel költöztünk be álmaink kertes házába. Idén először került elő a medencénk, hétvégén már élveztük benne a játékot.
Igen ám, de én imádok napozni és medencézni is. Mivel otthon vagyunk, zárt kert, senki se lát be, így csak egy fürdőruha alsó volt rajtam, felül semmi. A férjem szerint már nem szabadna meztelenül látnia a lányunknak, ő 9 éves. Azt mondta vegyek fel felsőt is. Szerintetek igaza van? Gáz félpucéran lenni a gyerek előtt?
2022. jún. 7. 09:02
1/37 anonim válasza:
Igen, a gyereket zavarhatja ebben a korban. Mondjuk én eleve nem ert3ttem soha, hogy nem lehet elviselni egy bikinifelsot....
2/37 anonim válasza:
Szerintem ez nem gáz. A férjeddel menjetek el egy nudista strandra :-) Kicsit prűd.
3/37 anonim válasza:
Én se szerettem mindig így fürödtem amikor még nem volt/ak gyerekek de már el se tudnám képzelni hogy ne legyen rajtam
5/37 anonim válasza:
Hát, az osztályterem zuhanyzójában is együtt lesz meztelenül az azonos neműekkel, itt sem lát mást. Egy mell látványa hogy zavar meg egy lányt?
7/37 anonim válasza:
Nem értem ebben mi lenne a gáz. Kérdezd meg a férjedet, hogy ő is vesz-e fel felsőt, vagy csak a felesége testét akarja kontrollálni?
8/37 anonim válasza:
5!
Az osztályteremnek nincs zuhanyzója, iskolában tornaora után pedig nem kötelező a zuhanyzás, pláne q kicsiknek. Az azonos nemű és korú gyerekek mások, mint a felnőtt anyja.
9/37 anonim válasza:
8 jól van, látom elkelne neked egy orgazmus.
10/37 anonim válasza:
De te az anyja vagy, nem egy idegen néni aki pucérkodik, ráadásul amúgy is lány gyerekről van szó. Szóval nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Magamból kiindulva engem nem zavart ilyesmi kiskoromba, az pedig nem derült ki, hogy a te gyerekedet zavarja-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!