Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gáz vagy sem így lenni a...

Gáz vagy sem így lenni a gyerek előtt?

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel költöztünk be álmaink kertes házába. Idén először került elő a medencénk, hétvégén már élveztük benne a játékot.

Igen ám, de én imádok napozni és medencézni is. Mivel otthon vagyunk, zárt kert, senki se lát be, így csak egy fürdőruha alsó volt rajtam, felül semmi. A férjem szerint már nem szabadna meztelenül látnia a lányunknak, ő 9 éves. Azt mondta vegyek fel felsőt is. Szerintetek igaza van? Gáz félpucéran lenni a gyerek előtt?

2022. jún. 7. 09:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
69%

LOL, 20.

Az mondjuk elmomd valamit rólad, ha magasról teszel életed párjának véleményére, akivel közös gyereket is vallaltal. A féltékenység nem tudom hogy jön ide, ezek szerint a te agyad beteg. A kontrollalo és a here pedig igencsak ütik egymást jelentesben, dehat ugye nem igazán színes q szókincse, lásd LOL a koronaekszerre 😘

2022. jún. 7. 09:59
 22/37 anonim ***** válasza:
23%
21. Nem ismered a lol szót? Vagy mit puffogsz? Persze, hogy teszek, hiszen nem az ő teste, hanem az enyém. Az, hogy te becsicskulsz és engedelmes asszonyka vagy nem az én hibám. :)
2022. jún. 7. 10:01
 23/37 anonim ***** válasza:
58%
Becsicskulsz? Aha. Tehát figyelembe venni hogy a partnert valami zavarja, az becsicskulas. Értem. Hát, be is fejezem veled a beszélgetés, a te igen alacsony értelmi szibtedre képtelen vagyok leereszkedni.
2022. jún. 7. 10:04
 24/37 anonim ***** válasza:
16%
23. Jó taktika, ha nem tudsz mit mondani. Szia🫢
2022. jún. 7. 10:07
 25/37 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ha a gyereket nem zavarja akkor egyáltalán nem probléma hogy félmeztelenül vagy (én még külön örülnék is ha a párom majd így medencézne otthon).
2022. jún. 7. 10:23
 26/37 anonim ***** válasza:
17%

Komolyan ekkora hisztériás rohamokat vált ki az emberekből az a téma, hogy egy kilencéves lány láthatja-e otthon a saját anyja mellét vagy nem?

Hát szerintem ez nem ekkora nagy kérdés. Semmi baja nem lesz tőle, de ha a férj feszeng ettől, hát nem akkora áldozat egy bikinifelső.

Amúgy ma, amikor kb egy kecsapot is csöcsökkel reklámoznak, nem tudom, miért pont a saját anyja mellei traumatizálnának egy kilencéves gyereket, de mindegy.

2022. jún. 7. 10:35
 27/37 anonim ***** válasza:
24%
Az en kislanyom 8 eves de mar nem fürdök vele,mert allandoan bamul. 🥴🤣 Engem zavar. Nyilvan. A Kertben sem meztelenkednek,hiaba zart. Valaki csenget vagy benyit es elfelejted,hogy úgy vagy,kellemetlen lehet.
2022. jún. 7. 10:37
 28/37 anonim ***** válasza:
29%

26!

Épp azért, mert az anyja. Téged nem zavarna, ha anyad félmeztelenül mászkálnak korulotted?

2022. jún. 7. 10:38
 29/37 anonim ***** válasza:
87%
Engem zavart 9 èvesen, hogy anyám félmeztelenül járkált a lakásban. 15 évesen is zavart, és ma, 38 évesen is zavarna, ha még velük laknék.
2022. jún. 7. 10:42
 30/37 anonim ***** válasza:
27%
Engem sosem zavart és a gyerekeimet sem zavarja.
2022. jún. 7. 11:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!