Gáz vagy sem így lenni a gyerek előtt?
Tavaly ősszel költöztünk be álmaink kertes házába. Idén először került elő a medencénk, hétvégén már élveztük benne a játékot.
Igen ám, de én imádok napozni és medencézni is. Mivel otthon vagyunk, zárt kert, senki se lát be, így csak egy fürdőruha alsó volt rajtam, felül semmi. A férjem szerint már nem szabadna meztelenül látnia a lányunknak, ő 9 éves. Azt mondta vegyek fel felsőt is. Szerintetek igaza van? Gáz félpucéran lenni a gyerek előtt?
LOL, 20.
Az mondjuk elmomd valamit rólad, ha magasról teszel életed párjának véleményére, akivel közös gyereket is vallaltal. A féltékenység nem tudom hogy jön ide, ezek szerint a te agyad beteg. A kontrollalo és a here pedig igencsak ütik egymást jelentesben, dehat ugye nem igazán színes q szókincse, lásd LOL a koronaekszerre 😘
Komolyan ekkora hisztériás rohamokat vált ki az emberekből az a téma, hogy egy kilencéves lány láthatja-e otthon a saját anyja mellét vagy nem?
Hát szerintem ez nem ekkora nagy kérdés. Semmi baja nem lesz tőle, de ha a férj feszeng ettől, hát nem akkora áldozat egy bikinifelső.
Amúgy ma, amikor kb egy kecsapot is csöcsökkel reklámoznak, nem tudom, miért pont a saját anyja mellei traumatizálnának egy kilencéves gyereket, de mindegy.
26!
Épp azért, mert az anyja. Téged nem zavarna, ha anyad félmeztelenül mászkálnak korulotted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!