Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gáz vagy sem így lenni a...

Gáz vagy sem így lenni a gyerek előtt?

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel költöztünk be álmaink kertes házába. Idén először került elő a medencénk, hétvégén már élveztük benne a játékot.

Igen ám, de én imádok napozni és medencézni is. Mivel otthon vagyunk, zárt kert, senki se lát be, így csak egy fürdőruha alsó volt rajtam, felül semmi. A férjem szerint már nem szabadna meztelenül látnia a lányunknak, ő 9 éves. Azt mondta vegyek fel felsőt is. Szerintetek igaza van? Gáz félpucéran lenni a gyerek előtt?

2022. jún. 7. 09:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
93%
Mivel lány nem gáz,de ha ő szólna hogy anya zavar,felvenném. Nálunk néha pucerak vagyunk( véletlenül ránk nyit furdeskor) és nem csinálunk belőle ügyet, előfordul. Persze nem pucérkodunk előtte szándékosan de nem is vagyunk prűdek.
2022. jún. 7. 11:28
 32/37 anonim ***** válasza:
64%

Külföldön a strandokon is félmeztelenül napoznak a nők, férfit lattam meztelenül is. Pl barceloneta strand..

Nem kell ezt igy kinezni, tök normalis. Oda se megy gyerek?

Hát az a férj meg akinek ez jut eszébe először, ha meglatja a feleségét félmeztelen napozni.. 🤣 Istenem, de egy balhere.

A gyerek gondolom jatszik addig, anyuka meg hagy napozzon már a saját udvarán ugy, ahogy neki kenyelmes!

Meztelenül is lehet napozni a saját kertedben,ne a gyerek szabalyozza már be. A nő saját teste, azt csinál vele amit akar.

2022. jún. 7. 12:46
 33/37 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem nincs igaza.

Minnél tovább látja full meztelenül a szülőket a gyerek, annál nyitottabb lesz. Én 12 éves koromig fürödtem apummal közösen a kádban. Én úgy nevelném a gyerekemet, hogy otthon a meztelenség teljesen természetes legyen. És ne keljen takargatnia magát senki előtt.

2022. jún. 7. 13:04
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a gyereket hogy zavarja e ha nem tudsz dönteni. Engem az is zavart amikor anyám meztelenül átvonult a fürdőből a szobájába, kiskamaszként mondtam is neki. Persze nem változott semmit.
2022. jún. 7. 22:32
 35/37 anonim ***** válasza:
20%
Kellemetlen lehet a gyereknek így látni az anyját. Igaza van a férjednek.
2022. jún. 8. 12:10
 36/37 anonim ***** válasza:
27%

A 33-assal értek egyet én is!

Ha kényszeresen takargatod magadat a gyerek előtt, akkor valószínűleg neki ez úgy fog lejönni, hogy a meztelenség valamilyen rossz, tiltott, szégyellni való dolog. Kicsit lehet, hogy kellemetlen neki, de az sem jó, ha a meztelenség hallatán már rosszul lesz.

Legalább ha nagyobb lesz és pl uszoda vagy fürdők öltözőjében/zuhanyzójában, esetleg orvosnál nem fog szégyenlősködni!

2022. jún. 12. 15:38
 37/37 anonim ***** válasza:
80%
Lehet sokan le fognak pontozni de nem baj.Nekem fiam van,nem kicsi már,de a mai napig meztelen medencézek,napozok előtte is . 43N
2022. aug. 1. 05:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!