Gáz vagy sem így lenni a gyerek előtt?
Tavaly ősszel költöztünk be álmaink kertes házába. Idén először került elő a medencénk, hétvégén már élveztük benne a játékot.
Igen ám, de én imádok napozni és medencézni is. Mivel otthon vagyunk, zárt kert, senki se lát be, így csak egy fürdőruha alsó volt rajtam, felül semmi. A férjem szerint már nem szabadna meztelenül látnia a lányunknak, ő 9 éves. Azt mondta vegyek fel felsőt is. Szerintetek igaza van? Gáz félpucéran lenni a gyerek előtt?
Külföldön a strandokon is félmeztelenül napoznak a nők, férfit lattam meztelenül is. Pl barceloneta strand..
Nem kell ezt igy kinezni, tök normalis. Oda se megy gyerek?
Hát az a férj meg akinek ez jut eszébe először, ha meglatja a feleségét félmeztelen napozni.. 🤣 Istenem, de egy balhere.
A gyerek gondolom jatszik addig, anyuka meg hagy napozzon már a saját udvarán ugy, ahogy neki kenyelmes!
Meztelenül is lehet napozni a saját kertedben,ne a gyerek szabalyozza már be. A nő saját teste, azt csinál vele amit akar.
Szerintem nincs igaza.
Minnél tovább látja full meztelenül a szülőket a gyerek, annál nyitottabb lesz. Én 12 éves koromig fürödtem apummal közösen a kádban. Én úgy nevelném a gyerekemet, hogy otthon a meztelenség teljesen természetes legyen. És ne keljen takargatnia magát senki előtt.
A 33-assal értek egyet én is!
Ha kényszeresen takargatod magadat a gyerek előtt, akkor valószínűleg neki ez úgy fog lejönni, hogy a meztelenség valamilyen rossz, tiltott, szégyellni való dolog. Kicsit lehet, hogy kellemetlen neki, de az sem jó, ha a meztelenség hallatán már rosszul lesz.
Legalább ha nagyobb lesz és pl uszoda vagy fürdők öltözőjében/zuhanyzójában, esetleg orvosnál nem fog szégyenlősködni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!