Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minimalista/egyszerű módon...

Minimalista/egyszerű módon nevelik a gyereket azoktól kérdezem vannak kinti játékaik? Nagyobb dolgaik mint pl bringa, roller?

Figyelt kérdés

Idáig betartottuk, hogy évente 2 ajándékot kap. Többi alkalomra élményt, családi programot. Nincsenek felesleges játékai, nincsenek kacatok se semmi.

Homokozó játék, roller, bringa ezek beleférnek ebbe? Ezzel bőven átlépnénk a határt, mert eddig nem kapott ilyesmit.

2022. máj. 25. 14:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%

Jah, csak miatta mentetek el 16 országba, hogy ő lássa.

Én sosem veszek szinte semmi feleslegeset, de azért kicsit túlzásba estetek. Egy kismotor simán belefér csak úgy, futobiciklit pl pont szülinapjára kapott, de jó vétel volt, mert azóta is használja, kb 2 éven át jó neki, és majd a tesója is használhatja.

Vettem neki csak úgy egy játékmotort (mint a játék kisautó, csak motor), nagyon örült neki, imádta, aztán eltört 2t, most tartunk a 3.nál, de ha ezt is eltöri, többet nem kap egyelőre.

2022. máj. 25. 18:17
 22/65 anonim ***** válasza:
100%
Atyaúristen én eddig azt hittem hogy legalább gyerekkoncertre vittétek vagy valami, de hogy bejártátok a világot és ráfogtátok hogy ez az ajándéka😂😂😂 óriási
2022. máj. 25. 18:31
 23/65 anonim ***** válasza:
90%

3 évesen 16 országban.... oké. Ez szép is jó is. De szerinted meddig fog emlékezni rá!?

Valld be, nem azért mentetek ennyit, mert a gyereknek élmenyt akartatok, hanem hogy te meg a kedves párod nagyzolhassatok...

2022. máj. 25. 18:48
 24/65 anonim ***** válasza:
93%

Elvittétek világkörüli útra, mert az aztán annyira érdekelte, ahelyett, hogy egy nyamvadt biciklit vegyél neki, amit talán élvezne is.

Nem a rongyrázás kell, hanem a gyereknek gyerekkor.

2022. máj. 25. 18:50
 25/65 anonim ***** válasza:
89%

Hogyne lenne. Mozgásfejlődést támogató eszközön (bringa, roller...) és könyvön sose "spórolunk". Csak olyan értelemben, hogy nyílván megnézzük az árát és jobban esik 40 %-kal olcsóbban megvenni a book24-en, mint teljes áron, de ezek a fajta ajándékok nem tipikus ajándékok nálunk. Ünneptől függetlenül is kapnak.

A 20. csillámpónit viszont mindig meghagyjuk a nagyiknak.

2022. máj. 25. 18:53
 26/65 anonim ***** válasza:
89%
Ez olyan mint amikor a férjem sír hogy elúszott 400 ft parkolásra, de mondjuk 100.000et simán kiad egy tok indokolatlan lökhárító fényezésre.
2022. máj. 25. 18:53
 27/65 anonim ***** válasza:
91%
Nem baj, az oviban több, mint 6 játék van. Majd ott behozza a lemaradását.
2022. máj. 25. 19:01
 28/65 anonim ***** válasza:
100%
#27 nagyon nevetek 😆😆😆
2022. máj. 25. 20:58
 29/65 anonim ***** válasza:
100%

- Mit kapott a gyereked az első szülinapjára?

- Felvittem az Akropoliszra.

Kicsit se hangzik hülyén, tényleg.

2022. máj. 25. 21:12
 30/65 anonim ***** válasza:
84%

3 éves rettentő sok mindent fog fel a 16 országból, amelyik közül gondolom 1-2 éves korában volt. Remek. De homokozó nincs. korrekt!

Nézd én is próbálok nem sok játékot venni, de az érdeklődésének, fejlődésének kellenek könyvek, gyurma, formabedobó, pötyi, olló, hinta, orvosi készlet, babaház, kisautó, stb stb stb.

Lehet ezt értelmesen csinálni, ahogy itt többen írták. Mi pl könyvtárba járunk, imádja 2 és az 5 éves is, kap a nagyobb társasjátékot (kooperatív jellegűeket inkább, nem kinevet a végént), kertben mozgásfejlődéshez szükséges dolgok (futóbringa, hinta, homokozó).

Lehet én tök másképp látom, de most gyerek, pont lesz*rja hogy 4. születésnapján megkap egy belépőt az Eiffel torony tetejére 3 hét múlvára, ha inkább egy naaaagy kukásautó a vágya.

2022. máj. 25. 21:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!