Öt-hatéves kisfiúnak melyik rollert ajánljátok?
Figyelt kérdés
Melyik roller biztonságos? Hülyén hangzik talán a kérdés…
Nem kell drága, csak jó legyen.
2021. dec. 18. 12:48
1/5 anonim válasza:
Valóban hülyén. Honnan tudjuk, hogy rollerezett-e már? Milyen a mozgásfejlettsége?
Egyébként bemész a Decathlonba és megveszitek a magasságának megfelelőt.
2/5 anonim válasza:
Jó a kérdés. A nagyobb kerék növeli a biztonságot az útrésekkel szemben. Tehát pl. az átlagos 20 cm-es átmérőjű kerékkel szemben a 30 cm-es átmérőjű kerék jobb, rázás szempontjából is, felbukás szempontjából is.
Az szintén számíthat, hogy a kerék tömör-e, vagy pedig felfúható gumis-e: a felfújható kerék általában valamivel kevésbé csúszik meg.
Sajnos a Boardy rollereket mostanában nem lehet kapni.
Itt vannak leírások a témáról, meg hogy még milyen hasonló kategóriás rollereket lehet kapni:
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
2-3: köszi a választ!
2021. dec. 19. 17:25
5/5 anonim válasza:
Szívesen! Bevallom, hogy igazából csak a felnőttrollerek oldaláról ismerem a dolgot. Én tavaly karácsonykor igyekeztem magamnak olyan rollerkategóriát választani, ami jól és biztonságosan szolgál, és akár váratlan városi helyzetekben sem ráz, és kisebb a bukásveszély is. Gyerekrollert még nem vettem, ott bizonyára mások a szempontok is, bár a fizikai alapok lehetnek hasonlóak. Remélem az utolsó linknél a bolt tanácsadási telefonszámán tudnak még tanácsokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!