Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tanuló maci vagy mesélő maci?...

Tanuló maci vagy mesélő maci? Melyik melyik? Én nem értem. Melyiket ajánljátok 15 hónapos kisfiúnak?

Figyelt kérdés

2012. febr. 2. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:

A tanuló macinak ha megnyomja a talpát, akkor mondja, hogy talp, meg ilyenek.

A mesélő macihoz meg vannak mini cd-k és azokon mesék. A talpán gombok és amit megnyom, azt a mesét mondja el a maci.

A mesélő nekem jobban tetszik, de annyira nem, hogy vegyek is a lányomnak.

Párom azt mondta rájuk, hogy jó játék "lusta anyukáknak". Na ezen kiakadtam és jól össze is kaptunk rajta. :)

Valahol azért igaza van...

2012. febr. 2. 23:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, ezzel tökéletesen egyetértek, először kizártnak tartottam, hogy vegyek, de egy tanuló kutyát kaptunk kölcsön, kipróbálásra, és szereti a kisfiam nagyon. Ha nem helyettesíti az anyukát, csak kiegészíti, akkor azért szerintem nincs vele baj. Még mindig jobb, mint ha a tévé előtt ülne egyedül a gyerek.

Köszönöm a választ! :-)

2012. febr. 2. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha valakitől kapna, akkor én is inkább a tanulóra szavaznék.

Mesét majd mondok én neki, ha itt lesz az ideje. :)

2012. febr. 2. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a lányom jobban szereti a tanuló kutyust,a mesélő maci a polcon porosodik:(
2012. febr. 3. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!