Minden kicsinek van "alvótársa"? Maci vagy rongyi vagy hasonló? 23 hós a kisfiam, de neki nem kell semmi maga mellé!?
Nem baj. Az én nagyobbik fiamnak és lányomnak sem volt soha, a kétéves legkisebbtől meg el nem tudom venni, mosáshoz is úgy kell elcsenni tőle.
Nem kell erőltetni ezt.
2év 3 hónapos a fiam.
Mikor a kórházból hazamentünk, már a kiságyban várta egy kockás fülű nyúl, apa első ajándéka volt a fiának. Azóta is mindig ott van az ágyában, de nem érdekli különösebben. Ha felébred reggel és átjön a mi ágyunkba megnézni a reggeli mesét, akkor hozza magával, de alváshoz nem keresi, nem hiányolja...
Az én kislányom ma vitt be először az ágyába valamit.
Eddig az volt a szokása, hogy az 5 babáját az ágya mellett lévő heverőn betakarta, mindegyiknek adott jó éjt puszit, majd ment a helyére. Ma a férjem hazahozott egy kis fa gombát, és bevitte magával az ágyba, úgy aludt el, hogy azt ölelte. Mint kiderült ez egy nagyon régi zoknistoppoló fa. Elég vicces lesz, ha megy oviba,és a többi gyerek viszi a kis plüssét, ő meg a fa zoknistoppolót:)
Köszönöm, hogy írtatok!
Aranyos lehet a zoknistoppolóval a kislányod! ;)
Akkor viszont hagyom én is... ha kér valamit kap, ha nem kér akkor marad az egyedül alvás! Köszi mégyegyszerk mindenkinek, a válaszokat!
Nem lehetséges, hogy amelyik gyereknek van "alvótársa" az jobb alvó is? Mint az utolsó válaszoló is írja, álmos, kéri, és talán hamarabb nyugodtabban el is alszik vele?
Vagy ebben nem játszanak szerepet ezek a "macik"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!