Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok ajánlani zenés mese...

Tudnátok ajánlani zenés mese dvd-ket? Olyanra gondolok, mint pl. Gyerekdalok és Mondókák, valami hasonló.

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:

nálunk is ez a sláger, de most lettek új kedvencek, amik szerintem aranyosak, és normálisak,de nem mondókák. mert a gyerekdalokhoz hasonlót nem találtam sehol.

Nálunk most a Teletubbiek a menők:-) 3 dvdjük van, kettőt hozott is neki a Mikulás, egyet meg letöltöttem. a másik a BArney és barátai, ebbe egy dino van, meg gyerekek, és énekelnek, mondókáznak, zenélnek. Nézd meg, aranyosak. Kisifam 1,5 éves, és ezeket szokta nézni most.

2011. dec. 9. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is sokat kerestem ehhez hasonlót, de sajnos még nem találtam. Mondjuk még van a Halász Juditnak pár dala, ami mellé készült animáció, az nagyon aranyos. A youtube-on megtalálod, onnan le is lehet tölteni. (A boldog születésnapot, és a Micimackó, sajnos többet még nem találtam)

Amúgy nálunk is ugyanezek a kedvencek, mint az első válaszolónál.

2011. dec. 9. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Gryllus Vilmos: Maszkabál 1-2. rész. A fiam nagyon odáig van érte. Meg a Mickey egér játszótere a sláger most és a Barney és barátait is szereti.
2011. dec. 9. 16:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Utána nézek!
2011. dec. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!