Tudnátok ajánlani zenés mese dvd-ket? Olyanra gondolok, mint pl. Gyerekdalok és Mondókák, valami hasonló.
nálunk is ez a sláger, de most lettek új kedvencek, amik szerintem aranyosak, és normálisak,de nem mondókák. mert a gyerekdalokhoz hasonlót nem találtam sehol.
Nálunk most a Teletubbiek a menők:-) 3 dvdjük van, kettőt hozott is neki a Mikulás, egyet meg letöltöttem. a másik a BArney és barátai, ebbe egy dino van, meg gyerekek, és énekelnek, mondókáznak, zenélnek. Nézd meg, aranyosak. Kisifam 1,5 éves, és ezeket szokta nézni most.
Én is sokat kerestem ehhez hasonlót, de sajnos még nem találtam. Mondjuk még van a Halász Juditnak pár dala, ami mellé készült animáció, az nagyon aranyos. A youtube-on megtalálod, onnan le is lehet tölteni. (A boldog születésnapot, és a Micimackó, sajnos többet még nem találtam)
Amúgy nálunk is ugyanezek a kedvencek, mint az első válaszolónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!