Melyik pesti kórházat és orvost ajánljátok?
Nekem olyan problémám van,hogy székesfehérvári vagyok,és a Kisfiamat gégészetre és sebészetre kell vinnem,de én a fehérvári kórházba semmiképpen nem viszem,se az ellátással,se a modorukkal nem vagyok megelégedve,így ugy döntöttem Pestre felviszem..kérlek titeket tapasztalataitok alapján ajánljatok orvost és kórházat!!
Köszönöm!!
A Bajcsy kórházba tudok egy nagyon jó füll-orr-gégészt,de az rendel az V.kerületben egy magánrendelésen is,de ott viszont 6000 ft-ot kell fizetni.Sebész főorvosnőt viszont a XI.kerületben az Sztk-ban tudok ajánlani.Nagyon szuper főorvosnő évek óta hozzá járunk.Ha érdekel szívesen leírom a nevüket.
Mi a probléma?
4 gyerkőc anyukája
Fül-orr-gégészhez a pulmonológus küldte,hogy megvizsgálják,hogy nem e az orrmandulája miatt fullad...
Sebészetre pedig a kukiját felhuzni kell vinnem,mert születése ota le van tapadva,és most 2,5éves,de a doki azt mondta várjam meg mig a pelenkát letesszük...de már megbántam:( mert sokan mondták,hogy picinek kellett volna felhuzatnom:(
A Heim Pállal nagyon meg vagyok elégedve, és az I. sz. gyerek klinikával is. Mindkettőben eltöltöttünk néhány éjszakát, igaz nem gégészeten, és sebészeten, de az "ellátás" remek volt! Kivéve nekem. A gyerek viszont nagyon élvezte, szinte szereti a kórházakat (mondjuk én is úgy állítottam be a dolgot, hogy milyen buli ez nekünk).
A dokik is nagyon rendesek, odafigyelőek voltak, és minden elmagyaráztak nekünk.
Bár én, és a családom nagyon szerencsések vagyunk doki ügyben. Mindig kifogjuk a rendes dokikat, akik még pénzt sem várnak el tőlünk.
Még egy ajánlat:)
Szent Imre kórház-dr.Barkóczi Bea.
Nagyon szép kórház,normális kórtermekkel,modern felszereltséggel.
A dr.nő fantasztikusan aranyos,kedves,hihetetlenül jó ember, mindkét gyerekemet ő műtötte,anno nekem is fórumon ajánlották.
Ha kell szívesen adok tel.számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!