Nem túl engedékenyek?
A szüleim szinte mindent megengednek. Pasizás (nem csinálom), bulizás (csak a barinőimmel), műköröm (erre a nyárra) és hajfestés (anyut szivattam azzal, hogy körömlakkal festettem a hajamat, ezért megengedte a hennát). De amúgy sokat tanulok, kézműveskedek, fuvolázok, és "istállókat" épíítek (egy shetlandi póninak elég lenne, am a bnőmmel építjük)
De az lenne a kérdés, hogy nem vagyok elkényesztetve? 10/L
Van egy lovam 5 macsekom és 2 kutyám is.
Kicsit vicces hogy egy 10éves csitri osztja az észt, és mondja nekünk hogy visszamaradottak vagyunk:)
hmm.. nagyon furcsa vagy de az vigasztal hogy legalább nem az én lányom!!
Kislány, te szerintem ne mondd azt, hogy mi vagyunk visszamaradottak azért, mert neked BULINAK számít az, ha több emberrel beszélsz egyszerre msn-en. Na ha EZT engedik a szüleid, akkor nem nagy szó, hogy engedik a "bulizást", ezt bármelyik írni tudó gyereknek megengedik gondolom.
Amúgy nem gond, hogy 10 évesen nem tudod, milyen egy buli, és azt hiszed, hogy egy msn-es csoport beszélgetés bulinak számít, de talán a nálad idősebbeket nem kéne leszólni, akiknek amúgy csókolomot köszönnél. Megnyugodhatsz, mindannyian tudjuk, hogy az msn-en lehet több emberrel beszélgetni egyszerre is, de arra még valahogy senki nem gondolt, hogy ez buli lenne, mert - veled ellentétben - mindannyian voltunk már igazi buliban, és eszünkbe sem jutnia, hogy a billentyűzet pötyögtetése bulizásnak számítana.
Értelmi szint 0, jólneveltség 0, ehhez végülis a szüleidnek tudok csak gratulálni. Ékes példája vagy annak, hogy lehet venni a gyereknek bármi drága dolgot, az nem helyettesíti a nevelést.
Tudod nekem nem volt lovam gyerekkoromban, nem voltunk gazdagok, viszont legalább NEVELTEK a szüleim, és 10 évesen SEM gondoltam azt, hogy mindenki egy "barom", ugyan is veled ellentétben engem úgy tanítottak, hogy becsüljem az embereket, azokat is, akiket nem ismerek.
De amúgy persze nem te tehetsz róla, hogy ilyen elkényeztetett kis béka lettél, ez csak a szüleid műve, akiknek kérlek add át gratulációmat az elrontott kölykükért, ezt komolyan iskolákban kéne tanítani elrettentő példa gyanánt.
Az jutott eszembe hogy még egy beképzelt primitiv kis abnormális emberrel bővűlt ez az ország.És ebben már benne vannak a szüleid is akik gondolom hasonló gondolkodásúak...
Pfff szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!